Overwatch kort verhaal en de Symmetra’s Restoration Challenge

Overwatch kort verhaal en de Symmetra’s Restoration Challenge

Symmetra ontving een nieuw kort verhaal “Stone by Stone” en een live-evenement in Overwatch met een epische skin voor een beperkte tijd.

Tijdens de Symmetra’s Restoration Challenge kun je de Marammat Symmetra-skin (Epic) ontgrendelen. Als je meer wilt, kunnen spelers Overwatch-games op Twitch bekijken om nieuwe sprays te verdienen met unieke spraaklijnen.

Symmetra’s restauratie-uitdaging

Wees het licht – leer meer over Symmetra in het nieuwe korte verhaal “Stone by Stone”, geschreven door de bekroonde auteur Christie Golden. In “Stone by Stone” onderneemt Symmetra een transcendente reis om begrip en mededogen binnenin te vinden, en als gevolg daarvan de harmonie en orde te herstellen voor mensen in nood.

video
play-rounded-fill

Van 17 november tot 30 november kunnen spelers hun pad volgen en zeven nieuwe sprays, een spelerpictogram en de nieuwe epische skin Marammat Symmetra verdienen voor in totaal negen nieuwe beloningen!

NIEUW KORT VERHAAL – Stone by Stone

Wanneer Vishkar Corp. per ongeluk een heilig standbeeld van Aurora vernietigt, wordt de eerste bewuste omnicus de briljante hard-light architect Satya Vaswani – ook wel bekend als Symmetra – gestuurd om een ​​PR-ramp te voorkomen. Ze heeft de opdracht gekregen het dorp te geven wat het maar wil, maar ze weet niet wat dat kan zijn.

Wanneer ze de uitnodiging van Tekhartha Zenyatta accepteert om in de tempel te blijven en meer te weten te komen over Aurora en het omnische geloof, begint Symmetra aan een reis van begrip, mededogen en acceptatie die resulteert in het perfect onvolmaakte geschenk aan het dorp, aan Zenyatta … en voor zichzelf.

“Stone by Stone” kan worden gelezen op https://playoverwatch.com/en-us/media/stories/stone-by-stone/ 

SPEEL OM TE VERDIENEN

Je overwinningen in Quick Play, Competitive Play of Arcade leveren je een nieuw spelerpictogram, nieuwe sprays en een nieuwe epische skin op: Marammat Symmetra!

Win 3 spellen | Spelerpictogram
Win 6 spellen | 1 nieuwe spray
Win 9 spellen | Epische huid: Marammat Symmetra

KIJK OM TE VERDIENEN

Wil je meer? Je kunt Twitch-streamers voor, tijdens of na wedstrijden bekijken om nog meer Symmetra-cosmetica te ontgrendelen. Elke keer dat je tot 30 november afstemt op deelnemende omroepen, brengen we je meer Twitch Drops om zes Symmetra’s Restoration Challenge-sprays te verdienen!

2 uur kijken | 1 nieuwe spray
Bekijk 4 uur | 2 nieuwe sprays
Kijk 6 uur | 3 nieuwe sprays

Ad