Overwatch: Legendary Edition – Launch Trailer

Overwatch: Legendary Edition – Launch Trailer

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht om de lancering van Overwatch: Legendary Edition op Nintendo Switch te vieren!

Na drie jaar ter waarde van content updates en gameplay verbeteringen, Blizzard Entertainment’s veelgeprezen team shooter komt naar Nintendo Switch met een cast van 31 helden die voortdurend breidt zich uit, en een verscheidenheid van casual en competitieve spelmodi verdeeld over 28 verschillende locaties over de hele wereld.

video
play-rounded-fill

Overwatch Legendary Edition op Nintendo Switch

Ervaar de feature-volledige versie van veelgeprezen team-based shooter Blizzard Entertainment’s thuis of onderweg, met nieuwe gyroscopische motion controls

Spelers krijgen een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van drie maanden bij aankoop en een Golden Loot Box als inlogbonus voor een beperkte tijd

De Watch is begonnen voor Nintendo Switch ™ gamers over de hele wereld-Overwatch® Legendary Edition is gearriveerd!

Nintendo Switch-spelers die meedoen aan het gevecht voor de toekomst, zullen alle toevoegingen ervaren die Overwatch tot nu toe heeft gezien.

Deze omvatten de 31e held Sigma van de game, een excentrieke astrofysicus met de mogelijkheid om de zwaartekracht te beheersen; Havana, de nieuwste locatie in Overwatch, en de site van de nieuwste Escort-kaart; en de Workshop, een krachtig en eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor het bouwen van games waarmee spelers al honderdduizenden briljante en bizarre creaties hebben gedeeld die op verschillende platforms kunnen worden gespeeld.

Nintendo Switch spelers kunnen ook gebruik maken van gyroscopische beweging van de console controles om Overwatch ervaren in een geheel nieuwe manier. Door hun Joy-Con-controllers te kantelen, kunnen spelers de RIP-Tyre van Junkrat begeleiden om maximale chaos te bereiken, door de lucht vliegen en gerechtigheid laten regenen op hun vijanden als Pharah, een Graviton Surge landen met chirurgische precisie als Zarya, en meer.

J. Allen Brack, president van Blizzard Entertainment

The Legendary Edition reflects more than three years of ongoing development on Overwatch, and we can’t think of a better way to introduce the game to Nintendo Switch players. Whether they’re playing at home or on the go, we’re thrilled to welcome our newest heroes to the ever-evolving Overwatch universe.

Overwatch Legendary Edition voor Nintendo Switch is nu beschikbaar als een versie in doos (met een code om de game te downloaden) en digitale versie via de Nintendo eShop, beide voor een adviesprijs van £ 34,99. Beide versies worden geleverd met 15 bonus skins – inclusief fanfavorieten zoals Police Officer D.Va, Blackwatch Reyes Reaper en Valkyrie Mercy – evenals een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online van drie maanden.

Spelkenmerken

  • Overwatch Legendary Edition wordt uitgebracht op de Nintendo Switch met alle helden, kaarten, modi en game-updates die momenteel beschikbaar zijn op andere platforms, waardoor Nintendo Switch-spelers de volledige Overwatch-ervaring krijgen:
  • Speel als 31 unieke helden – Kies uit een gevarieerd en steeds groter wordend aantal helden van over de hele wereld. Zip achter vijandelijke linies als tijdspringende Tracer; genees je team van ver met elite sniper Ana’s Biotic Rifle; of manipuleer de zwaartekracht als briljante astrofysicus Sigma, de nieuwste held om mee te vechten.
  • Vecht over de hele wereld met je vrienden – Leg controlepunten vast, duw de lading en voltooi doelen op 28 internationale locaties – overal waar je toegang hebt tot internet, dankzij de legendarische draagbaarheid van het Nintendo Switch-systeem.
  • Bundel je krachten in 6v6-spelmodi – Spring in Quick Play om het op te nemen tegen spelers met dezelfde vaardigheden, Speel Vs. AI in meerdere moeilijkheidsgraden, of test je vaardigheden in de ultieme test in Competitief spelen om seizoensrangen en beloningen te verdienen.
  • Ontdek nieuwe manieren om te spelen – Verken de Arcade of de spelbrowser om wedstrijden te vinden met unieke regelsets. Laat uw creativiteit de vrije loop in de Workshop en gebruik krachtige scripttools om uitgebreide aangepaste games te bouwen die op elk platform kunnen worden gedeeld en gespeeld.
  • … en er komt nog meer – Overwatch Legendary Edition op Nintendo Switch wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe content, waaronder de seizoensgebonden spelmodi van de game, updates van de gameplay en meer.
Ad