Overwatch-regisseur Jeff Kaplan verlaat Blizzard Entertainment

Overwatch-regisseur Jeff Kaplan verlaat Blizzard Entertainment

De ontwikkeling van Overwatch, samen met het begin van de ontwikkeling van Overwatch 2, werd geleid door regisseur Jeff Kaplan. Kaplan werkte al 19 jaar bij Blizzard Entertainment, maar het lijkt erop dat Kaplan besloot dat de tijd rijp was om te vertrekken.

Kaplan heeft aangekondigd dat “ik Blizzard Entertainment verlaat na 19 fantastische jaren”, en dat “het echt de eer van mijn leven was om de kans te hebben werelden en helden te creëren voor zo’n gepassioneerd publiek”. Assistent-regisseur Aaron Keller neemt het roer over als de nieuwe directeur van Overwatch 2.

Over Overwatch: Legendary Edition

Doe mee aan de strijd voor de toekomst in de wereld van Overwatch® en kies je held uit een diverse cast soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden. Buig de tijd, trotseer fysica en ontketen een duizelingwekkende reeks buitengewone krachten en wapens. Neem het op tegen je vijanden op iconische locaties van over de hele wereld in de ultieme teamgebaseerde shooter.

Ervaar het buitengewone

Versnel en vertraag de tijd. Regenvernietiging van bovenaf in een experimenteel pantserpak met jetaandrijving. Besluip je prooi als een wraith-achtige huurmoordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke set verwoestende, spelveranderende vaardigheden.

Speel helden, geen klassen

Elke held heeft een uniek perspectief op het slagveld en een verhaal achter hoe ze daar aankwamen. Je bent een kampioen van vervlogen tijden die zijn straffende rakethamer hanteert in dienst van eer, een robotmonnik die zich inzet voor het helen van de kloven tussen mens en machine, een genetisch gemanipuleerde gorilla die toevallig ook een briljante wetenschapper is, en nog veel, veel meer .

Vecht voor de toekomst … samen

Teamwork is noodzakelijk om te overleven terwijl je de strijd aangaat met vrienden en kameraden. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil tussen overwinning en nederlaag bewijzen, aangezien je team de formidabele krachten die je tot je beschikking hebt met een verwoestend effect combineert.

Verander uw perspectief

Bescherm de geheimen van de mysterieuze tempel van Anubis in Egypte, begeleid een EMP-apparaat veilig door King’s Row in Londen en vecht op vele andere unieke locaties. Elke map heeft zijn eigen specifieke gevoel met unieke gameplay en teamgebaseerde doelstellingen.

Ad