OVERWHELM komt, en zal een coöpmodus bevatten

OVERWHELM komt, en zal een coöpmodus bevatten

Een handschoen van eindeloze en steeds upgradende monsters zal binnenkort de Nintendo Switch binnenvallen, volgende maand! Alliance heeft aangekondigd dat OVERWHELM op 4 april 2019 de Switch eShop raakt.

video
play-rounded-fill

Over OVERWHELM

De hardcore-actietitel bevat een coöpmodus exclusief voor de Nintendo Switch-versie – zodat jij en een vriend kunnen samenwerken om een ​​bepaalde dood tegemoet te treden. Bekijk de onthullingsaanhangwagen hieronder, samen met meer details.

Overwhelm is een verstikkende actieplatformer waarbij vijanden power-ups krijgen en jij niet. Het komt naar Nintendo Switch op 4 april met een exclusieve coöpmodus. Speel het hele spel lokaal met een vriend door en laat elkaar herleven wanneer je naar beneden gaat. Het verslaan van elk van de vijf bazen geeft de wezens van de korf extra mogelijkheden, dus kies verstandig: welke kies je het eerst?

Belangrijkste kenmerken

  • Baasjes Geef vijanden power-ups: als je elk van de vijf unieke bazen verslaat, worden hun vaardigheden gedistribueerd naar de vijanden van de wereld met escalerende problemen.
  • Tactile, Tense Combat: Combat is knapperig en snel. Eén slag en je sterft. Drie doden en de vlucht is voorbij. Versla bazen in verschillende orders om je play-through te optimaliseren.
  • Intense soundtrack en soundscape: de schaarse maar krachtige soundscape houdt je gefocust en bang. De soundtrack biedt af en toe onheilspellende synths om intense bossgevechten en grote momenten te complimenteren.
Ad