Owlboy ontwikkelaars – Nieuwe game – Vikings on Trampolines

Owlboy ontwikkelaars – Nieuwe game – Vikings on Trampolines

De makers van Owlboy hebben hun nieuwe game, Vikings on Trampolines, laten zien, een coöp-avontuur met pixelart voor 4 spelers. Het doel is om op de trampolines te blijven terwijl je andere spelers doodt. Er zijn bazen en minigames, en er is ook een competitieve partygame-stijl voor twee of meer spelers.

Het is belangrijk op te merken dat D-Pad Studios zegt dat Vikings on Trampolines voor pc wordt gemaakt. Ze hebben niets gezegd over consoles, maar ze zullen zeker op een gegeven moment komen. Maar dit ziet er zo goed uit voor de Nintendo Switch, toch?

video
play-rounded-fill

Video credits; IGN

Over Vikings on Trampolines

ER ZIJN VIKINGS IN DE LUCHT

En ze hebben allemaal te maken met trampolines! Om te winnen, moet je op de trampolines blijven en je tegenstanders van je af duwen.

SAMENWERKEN OF ELKAAR GEZIEN

Vecht tegen of met je vrienden om het koninkrijk te redden. In de Adventure Mode krijg je te maken met grote eindbazen, grote minigames en kwaadaardige ballonnen.

BEDIENING VOOR ÉÉN HAND

Speel alleen of met maximaal 3 andere mensen in dezelfde kamer! Terwijl je speelt, kun je nieuwe podia en spelmodi ontgrendelen. Het beste van alles is dat de besturing eenvoudig te gebruiken is, zodat je het hele spel met slechts één hand kunt spelen. Je kunt je favoriete drankje met de ander drinken.

BALLONNEN ZIJN KWAAD!

Vier Vikingen moeten hun koning redden van Balloonie en zijn handlangers, die hem betoverd hebben. Red de koning en zijn gestolen speelgoed door door een wereld vol leuke uitdagingen en bazen te stuiteren.

BLIJF OP DIE BOUNCERS!

In de Versus-modus kun je je trampoline-vaardigheden gebruiken om tegen je vrienden te vechten met verschillende items op verschillende podia.

Met verbluffende pixelart, een pakkende soundtrack en gebruiksvriendelijke besturing ga je een wild avontuur tegemoet.