Oxenfree – Meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd

Oxenfree – Meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd

De bekroonde game Oxenfree, gemaakt door indiestudio Night School Studio, lijkt een enorm succes te zijn geworden.

Oxenfree verkoop

Volgens Oxenfree-maker Sean Krankel heeft Oxenfree gedurende zijn hele leven meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. De game is ook meer dan 3 miljoen keer gedownload via Game Pass en giveaways.

Helaas is er geen uitsplitsing van hoe de game op Nintendo Switch is verkocht, maar toch zijn de cijfers nog steeds indrukwekkend voor een indiespel.

video
play-rounded-fill

Over Oxenfree

Het veelgeprezen, verbijsterende avontuur komt naar de Nintendo Switch!

Oxenfree is een bovennatuurlijke thriller over een groep vrienden die onbewust een spookachtige kloof openen. Speel als Alex, een slimme, opstandige tiener die haar nieuwe stiefbroer Jonas meeneemt naar een nachtelijk feest op een oud militair eiland. De nacht neemt een angstaanjagende wending wanneer je onbewust een spookachtige poort opent, voortgebracht uit het cryptische verleden van het eiland. Hoe je omgaat met deze gebeurtenissen, je leeftijdsgenoten en de onheilspellende wezens die je hebt losgelaten, is aan jou.

  • Bepaal elk aspect van het verhaal van Alex terwijl je Edwards Island verkent, het donkere verleden van de basis ontdekt en de loop van het leven van je vrienden verandert.
  • Oxenfree kan worden gespeeld met behulp van het touchscreen of met een controller, zodat u naadloos tussen speelstijlen kunt schakelen
  • Geheel nieuwe HD-rumble levert de meest viscerale versie van Oxenfree tot nu toe
  • Een intelligent conversatiesysteem verandert het verhaal en uw relaties op basis van elke beslissing
  • Dankzij de unieke radiotechnicus kan Alex communiceren met mysterieuze spookjes en haar wereld manipuleren
  • Meerdere mysteries om te ontrafelen, verspreid over decennia en levens
Ad