Pac-Man 99 – 4 miljoen+ downloads, nieuwe DLC aangekondigd

Pac-Man 99 – 4 miljoen+ downloads, nieuwe DLC aangekondigd

Bandai Namco heeft tijdens de Pac-Man 99 Challenge aangekondigd dat Pac-Man 99 meer dan vier miljoen downloads heeft behaald.

Meer DLC

Het bedrijf zei tijdens de Pac-Man 99 Challenge-stream ook dat er nieuwe gratis downloadbare content voor de game zal zijn. De eerste zal een gloednieuw thema zijn op basis van Hopping Mappy, dat binnenkort beschikbaar zal zijn.

Over Pac-Man 99

Het is een geheel nieuwe smaak van PAC-MAN! Test je kauwende karbonades in een Pac-Royale voor 99 spelers!

◆ Een online PAC-MAN battle royale voor 99 spelers!

40 jaar nadat het klassieke Pac-fenomeen de gamewereld op zijn kop zette, is PAC-MAN terug in een nieuwe 99-man battle royale. Ga terug in het doolhof en achtervolg de iconische geesten. Wie zal de laatste PAC-MAN zijn die overeind blijft?

◆ Schakel tussen acht verschillende strategieën en stuur Jammer Pac-Man om je tegenstanders in de weg te zitten!

Eet een Power Pellets om de geesten blauw te maken en ze kwetsbaar te maken. Eet ze op om Jammer Pac-Man naar je tegenstanders te sturen! Hoe meer spoken je eet, hoe meer Jammers je stuurt!

Eet een Ghost Train voor een enorme comeback!

Verkrijg de overhand door te schakelen tussen acht verschillende vooraf ingestelde strategieën: versnellen, extra jammers sturen en meer. Als je op het juiste moment overstapt, kun je een voorsprong op je rivalen hebben!

◆ Laat het spel eruitzien als je favoriete Namco-klassiekers!

Je kunt downloadbare aangepaste thema’s kopen op basis van Xevious, GALAGA, Dig Dug en meer om het uiterlijk van de game te veranderen.

Er zijn in totaal twintig verschillende klassieke thema’s! Bovendien doen ze meer dan alleen de graphics veranderen! Bekijk ook de geluiden!

Welke klassieke Namco-titel past bij jou?

Pac-Man 99 is gratis voor Nintendo Switch Online-leden.