Pac-Man 99 komt op 7 april voor Nintendo Switch Online-leden

Pac-Man 99 komt op 7 april voor Nintendo Switch Online-leden

Super Mario Bros. 35 is helaas verdwenen, maar Nintendo heeft geen tijd verspild met het vinden van een vervangende Nintendo Switch Online-game waar leden van de service van kunnen genieten.

Het is weer een Battle Royale-titel, maar het komt eigenlijk niet uit een Nintendo-franchise.

Hallo Pac-Man 99

Capcom en Nintendo hebben Pac-Man 99 aangekondigd, een battle royale-game die op 7 april exclusief voor Nintendo Switch Online-leden verkrijgbaar is.

video

Een online PAC-MAN battle royale met 99 spelers!

Het is een geheel nieuwe smaak van PAC-MAN! Test je kauwende karbonades in een Pac-Royale voor 99 spelers!

40 jaar nadat het klassieke Pac-fenomeen de gamewereld op zijn kop zette, is PAC-MAN terug in een nieuwe Battle Royale voor 99 man. Ga terug in het doolhof en jaag op de iconische geesten. Wie zal de laatste PAC-MAN zijn?

Schakel tussen acht verschillende strategieën en stuur Jammer Pac-Man om je tegenstanders in de weg te zitten!

Eet Power Pellets om de spoken blauw te maken en ze kwetsbaarder te maken. Eet ze op om Jammer Pac-Man naar je tegenstanders te sturen! Hoe meer spoken je eet, hoe meer stoorzenders je stuurt!

Eet een spooktrein voor een enorme comeback!

Krijg de overhand door te schakelen tussen acht verschillende vooraf ingestelde strategieën: versnellen, extra stoorzenders sturen en meer. Op het juiste moment overschakelen kan u een voorsprong geven op uw rivalen!

Pac-Man 99 DLC

Laat de game eruit zien als je favoriete NAMCO-klassiekers!

Je kunt downloadbare aangepaste thema’s kopen op basis van Xevious, GALAGA, Dig Dug en meer om het uiterlijk van het spel te veranderen.

Er zijn in totaal twintig verschillende klassieke thema’s! Bovendien doen ze meer dan alleen de graphics veranderen! Bekijk ook de geluiden!

Welke klassieke NAMCO-titel past bij jou?