Pac-Man 99 nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden

Pac-Man 99 nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden

Als je het op de een of andere manier hebt gemist, is Pac-Man 99 beschikbaar voor degenen onder jullie met een actief Nintendo Switch Online-abonnement.

De game is beschikbaar onder het tabblad Nintendo Switch Online op je Nintendo Switch-systeem en ziet hoe je die vervelende geesten opjaagt. De bestandsgrootte voor Pac-Man 99 is een kleine 767 MB.

Hoewel cool, mis ik Super Mario 35 nog steeds … Ik hoop dat Nintendo opnieuw nadenkt over deze te schrappen.

video
play-rounded-fill

Een online PAC-MAN battle royale met 99 spelers!

40 jaar nadat het klassieke Pac-fenomeen de gamewereld op zijn kop zette, is PAC-MAN terug in een nieuwe Battle Royale voor 99 man. Ga terug in het doolhof en jaag op de iconische geesten. Wie zal de laatste PAC-MAN zijn? Schakel tussen acht verschillende strategieën en stuur Jammer Pac-Man om je tegenstanders in de weg te zitten!

Eet Power Pellets om de spoken blauw te maken en ze kwetsbaar te maken. Eet ze op om Jammer Pac-Man naar je tegenstanders te sturen! Hoe meer spoken je eet, hoe meer stoorzenders je stuurt! Eet een spooktrein voor een enorme comeback! Verwerf de overhand door te wisselen tussen acht verschillende vooraf ingestelde strategieën: versnellen, extra stoorzenders sturen en meer. Als u op het juiste moment overschakelt, krijgt u een voorsprong op uw rivalen! Laat de game eruitzien als uw favoriete NAMCO-klassiekers!

Je kunt downloadbare aangepaste thema’s kopen op basis van Xevious, GALAGA, Dig Dug en meer om het uiterlijk van het spel te veranderen. Er zijn in totaal twintig verschillende klassieke thema’s! Bovendien doen ze meer dan alleen de graphics veranderen! Bekijk ook de geluiden! Welke klassieke NAMCO-titel past bij jou?

Pac-Man 99 nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden.

Ad