Pac-Man Museum+ launch trailer

Pac-Man Museum+ launch trailer

Pac-Man Museum+ is uitgebracht en Bandai Namco herdenkt de gelegenheid met een nieuwe lanceringsvideo.

Ter herinnering: er zijn veertien verschillende titels in de collectie.

video
play-rounded-fill

Over Pac-Man Museum+

Naast een gevarieerde mix van vintage Pac-Man-spellen, bevat de collectie een aangepaste in-game arcade waar nieuwe dingen kunnen worden gewonnen door taken te voltooien en in-game geld te verzamelen in elk van de 14 aanbevolen titels.

Spelers kunnen kasten, beeldjes, decoraties, achtergronden en aangepaste vloeren ontgrendelen om hun eigen unieke arcade-indeling te creëren, compleet met een jukebox om hun muzikale achtergrond te personaliseren.

Voor een beperkte periode krijgen gamers die de game kopen tijdens de eerste 30 dagen van de release een lanceringsbonus van vijf zilveren of gouden beeldjes om in hun virtuele speelhal weer te geven.

Koop PAC-MAN Museum + gedurende de eerste 30 dagen na de release om een ​​lanceringsbonus van vijf zilveren of gouden beeldjes voor je speelhal te verdienen!

Spelers die hun PAC-MAN-vaardigheid willen laten zien aan tegenstanders over de hele wereld, kunnen online gaan en hun topscores opnemen in een aantal internationale leaderboards om te zien hoe ze het opnemen tegen de beste joystickjockeys en arcadegame-acolieten.

Pac-Man Museum+ is nu beschikbaar in Japan voor de Nintendo Switch. Het wordt internationaal uitgebracht op 27 mei 2022.