Pac-Man World Re-Pac – Grafische vergelijking

Pac-Man World Re-Pac – Grafische vergelijking

We hebben een nieuwe grafische vergelijkingsvideo voor Pac-Man World Re-Pac dankzij onze vrienden bij GameXplain. De onlangs aangekondigde remake en de originele PlayStation-versie zijn tegen elkaar uitgespeeld.

video
play-rounded-fill

Pac-Man World Re-Pac werd eerder onthuld door Bandai Namco. Afgezien van betere visuals, heeft het ook een snellere gameplay en een breder perspectief op de actie.

Over Pac-Man World Re-Pac

Voed je avontuurlust! Pac-Man keert terug naar huis op zijn verjaardag om te ontdekken dat de Ghosts de Pac-familie Man’s en vrienden hebben ontvoerd en zijn feest in Pac-Man World Re-Pac hebben vernietigd! Pac-Man moet op avontuur gaan door de zes zones van Ghost Island om zijn familie en vrienden te redden en de strijd aan te gaan met de leider van de Ghosts, Toc-Man!

Pac-Man Globe Re-Pac is actie-/platformplezier voor zowel doorgewinterde Pac-fans als nieuwe Pac-liefhebbers over de hele wereld, met verfijnde beelden, uitgebreide gameplay en bijgewerkte functies!

Kenmerken

Een opnieuw ontworpen klassieker – Deze 3D-actie-adventure-platformgame maakt gebruik van technologie van de huidige generatie en heeft een soepelere, intuïtievere gameplay, verbeterde esthetiek en een breder perspectief op de actie.

Meerdere modi – Speel een reeks 3D-doolhoven in de Maze-modus of ga op avontuur in de hoofdcampagne in de Quest-modus! Wis de Quest-modus om het originele Pac-Man-spel te ontgrendelen!

Een fantastische wereld van avontuur – Ontwijk geesten en andere slechteriken, los omgevingspuzzels op en verzamel voorwerpen terwijl je door de zes regio’s van Ghost Island reist, elk met vele niveaus en een unieke uitdaging voor baasgevechten!

Hij heeft de bewegingen – Pac-Man zal stuiteren, rev-roll, hover jump en meer rond de zes regio’s terwijl hij Pac-Dots, fruit en power-ups verzamelt!

Pac-Man World Re-Pac is vanaf 26 augustus 2022 beschikbaar op Nintendo Switch.

Ad