Pachter voorspelt – Volgende Nintendo Switch komt in 2024

Pachter voorspelt – Volgende Nintendo Switch komt in 2024

Beroemde videogame-analist Michael Pachter voorspelde wanneer hij denkt dat Nintendo een Nintendo Switch-opvolger zal uitbrengen.

Pachter is er vast van overtuigd dat Nintendo op zijn vroegst pas in 2024 een vervolg op de Nintendo Switch zal uitbrengen. Hij zegt dat hij deze voorspelling te danken heeft aan het feit dat het systeem samen met de software nog steeds erg goed verkoopt.

Pachter geeft aan

Hun games zijn dodelijk. Ze verkopen gewoon zoveel eenheden van alles en dat komt omdat hun games echt heel goed zijn. Ik denk dat de eerste die je een nieuwe console zult zien waarschijnlijk [2024] is en waarschijnlijker [2025]. Dus nogmaals, niet omdat ze dat niet kunnen, maar omdat ze zoveel geld verdienen met het maken van Switches.

Als de Switch nog steeds $ 300 is, zal hij waarschijnlijk na Kerstmis dalen tot $ 250 en zodra vraag en aanbod weer in evenwicht zijn. De OLED wordt het de facto-model van $ 300. Maar ze slaan geld op $ 300. Dat ding kost ze minder dan $ 150 om te maken. Waarschijnlijk minder dan $ 100. Dus ze kunnen zo lang een hoop geld verdienen. Zolang ze zijn wat de haast [om] een nieuwe console uit te brengen.

“Als ze geloven dat de concurrentie Microsoft en Sony waren, zouden ze [een krachtigere console uitbrengen], dit [gaat] terug naar Mr. Iwata en zijn blauwe oceaanstrategie. Dat is de mantra van het bedrijf.

[Nintendo is] er absoluut van overtuigd dat ze op een andere speeltuin spelen dan alle anderen en het maakt ze niet uit hoeveel Xboxen of PlayStations er worden verkocht. En om eerlijk te zijn, als je Nintendo-games wilt spelen, koop je een Nintendo-console

Zolang ze goede en veel content hebben, zullen ze Switches blijven verkopen. En een ding dat ze hebben is goede inhoud en veel ervan. Als u een daling in de verkoop van software begint te zien, kunt u zich zorgen maken, maar dat is niet zo. Hun games zijn dodelijk. Ze verkopen gewoon zoveel eenheden van alles en dat komt omdat hun games echt heel goed zijn.

Zoals altijd zullen we moeten afwachten of hij correct is in zijn voorspelling. Maar geloof je dat hij gelijk heeft of niet?

Ad