Paladins komt echt!

Paladins komt echt!

De Europese Nintendo Switch eShop heeft bevestigd dat de langverwachte Paladins naar het platform zullen komen op 12 juni.

video
play-rounded-fill

Het Founder’s Pack van Paladins is beschikbaar om op dit moment te pre-laden voor £ 24,99. De aanbieding moet binnenkort verschijnen in de Noord-Amerikaanse Nintendo Switch eShop. Later dit jaar wordt een gratis versie van Paladins aangeboden. Het spel is een spel met 60 fps en is ook cross-play, wat een leuke toevoeging is.

Sluit je aan bij meer dan 25 miljoen spelers in Paladins, de shooter-sensatie die je gratis kunt spelen. Gebruik wapens en magie als een legendarische kampioen van het rijk, en pas je kernset vaardigheden aan om precies te spelen hoe je wilt spelen.

Fantastische kampioenen

Paladins speelt zich af in een levendige fantasiewereld en beschikt over een diverse cast van Champions, variërend van scherpschietende mensen tot mech-riding goblins, mystieke elfen en met jetpack beklede draken. Elke kampioen brengt een unieke reeks vaardigheden naar het slagveld en nieuwe Champions worden regelmatig toegevoegd aan Paladins, waardoor het spel spannend blijft.

Gratis om te spelen

Paladins is volledig Free-to-Play. Alles wat van invloed is op het spelen van het spel kan ontgrendeld worden door gewoon te spelen, met cosmetische items die u kunt kopen.

Bouw je deck

Het maakt niet uit wat je speelstijl is, je vindt hem in Paladins. Met het deckbuilding-systeem van Paladins kun je een sniper worden, een granaat-slingerende explosieven expert, of een baanster met een aanvalsgeweer – allemaal als dezelfde kampioen. Kies uit tientallen kaarten om je vaardigheden aan te passen en elke kampioen je eigen te maken.

Personaliseer je kampioen

Oude godin. Interstellaire premiejager. Moordpiraat. Vorstreus. Je kunt al deze en meer in Paladins zijn. Kies uit honderden skins die al beschikbaar zijn in Paladins of vind een nieuwe favoriet in elke update.

Paladins is later dit jaar beschikbaar als een gratis spel om te spelen. Stichters krijgen vroege toegang, ontgrendelen onmiddellijk alle Champions en hun spraakpakketten nu en voor altijd en ontvangen exclusieve cosmetica.

Ad