Paladins met Cross-Play beschikbaar! Realm Royale en Smite … binnenkort

Paladins met Cross-Play beschikbaar! Realm Royale en Smite … binnenkort

Hi-Rez, maker van verschillende gratis te spelen spellen, heeft volledige cross-play-ondersteuning aangekondigd voor Realm Royale, Smite en Paladins.

Inhoudsopgave (TOC)

Cross-Play

Vanaf vandaag konden spelers op de Switch-versie van Paladins spelen met die op de PS4-versie. Dezelfde ondersteuning zal op een later tijdstip worden uitgerold naar Realm Royale en Smite.

video
play-rounded-fill

Over Paladins

Sluit je aan bij meer dan 25 miljoen spelers in Paladins, het gratis * op fantasie team gebaseerde ** shooter-gevoel. Gebruik wapens en magie als een legendarische kampioen van het rijk en pas je kernset aan vaardigheden aan om precies te spelen hoe je wilt spelen.

Fantastische kampioenen

Paladins speelt zich af in een levendige fantasiewereld en beschikt over een gevarieerde cast van kampioenen, variërend van scherpschietende mensen tot mech-rijdende kobolden, mystieke elfen en met jetpack beklede draken. Elke kampioen brengt een unieke set vaardigheden naar het slagveld en nieuwe kampioenen worden regelmatig toegevoegd aan Paladins, waardoor het spel spannend blijft.

Gratis om te spelen

Paladins is volledig gratis te spelen. Alles wat de gameplay beïnvloedt, kan eenvoudig worden ontgrendeld door te spelen, met cosmetische items die te koop zijn.

Bouw je deck

Wat je speelstijl ook is, je vindt het in Paladins. Met het deckbuilding-systeem van Paladins kun je een ijzeren vizier worden, een granaatslingerende explosievenexpert of een baanster met een aanvalsgeweer – allemaal als dezelfde kampioen. Kies uit tientallen kaarten om je vaardigheden aan te passen en elke kampioen van jezelf te maken.

Personaliseer je kampioen

Oude godin. Interstellaire premiejager. Moordende piraat. Frost gigant. Je kunt al deze en meer zijn in Paladins. Kies uit honderden skins die al beschikbaar zijn in Paladins of vind een nieuwe favoriet in elke update.

Intuïtieve bediening

Paladins kunnen worden gespeeld vanuit een first-person of third-person perspectief. De bedieningselementen zijn eenvoudig te begrijpen voor zowel nieuwkomers als schietveteranen, wat zorgt voor een gemakkelijke pick-up-and-play-ervaring!

Verzamel je ploeg

Grijp je vrienden en werk samen! Paladins speelt geweldig in groepen, waardoor de coördinatie van je team tot het uiterste wordt gedreven.