Pandemic wordt verwijderd uit de eShop

Pandemic wordt verwijderd uit de eShop

Pandemic, een strategiespel voor de Nintendo Switch, is nog maar een paar maanden beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Volgens uitgever Asmodee wordt het in juli 2022 buiten gebruik gesteld. Het bedrijf zei dat de beslissing “niet gemakkelijk was”, maar gaf geen aanvullende details.

Pandemic gaat weg

“Eerst en vooral willen we u en alle Pandemic-spelers bedanken voor uw voortdurende inzet en steun. Helaas verwijderen we de Pandemic-app uit de app stores. Pandemic is een werk van liefde geweest voor ons in de afgelopen vier jaar, dus het verwijderen van retailers was geen gemakkelijke beslissing. Dit was een moeilijke keuze om verschillende redenen die we niet kunnen bespreken.

Voorlopig zijn alleen de pc, App Store en Google Play verwijderd. De Microsoft-versie wordt uitgebracht op 31 januari 2022, terwijl de Nintendo Switch-versie eind juli 2022 wordt uitgebracht.”

Pandemic werd in augustus van dit jaar uitgebracht voor Nintendo Switch. Als je geïnteresseerd bent, moet je het spel oppakken voordat het wordt verwijderd. Iedereen die het boek vóór eind juli koopt, heeft op elk moment toegang tot zijn exemplaar.

Over Pandemic

De mensheid staat op de rand van uitsterven. Jij bent de enige die tussen de vier dodelijke virussen staat die zich over de wereld verspreiden als leden van een elitegroep voor ziektebestrijding. Je moet de wereld doorkruisen om steden te beschermen, de verspreiding van ziekten te stoppen en genezing te vinden voor elke kwaal. Jij hebt de sleutel tot het overleven van de mensheid!

Je stelt een team van professionals samen om de mensheid te redden in solo of op de bank coöp-gameplay. Elk teamlid heeft een unieke set talenten die effectief moeten worden gebruikt.

Rekruteer de Medic om kwalen snel te behandelen, de Wetenschapper om sneller onderzoek te doen naar een behandeling, of de Quarantaine Specialist om te voorkomen dat infecties zich verspreiden. Elke baan creëert nieuwe kansen en werkt samen met de anderen om nieuwe tactieken te ontwikkelen. Kies uit zeven verschillende personagerollen om je elite-squadron samen te stellen.

Ben jij in staat om de mensheid te redden?

 • Speel alleen of met maximaal vier spelers in de solo- of bankcoöpmodus om de mensheid te redden!
 • Kies uit zeven verschillende banen voor je team.
 • 5 verschillende moeilijkheidsgraden voor zowel beginners als ervarenen.
 • Herspeelbaarheid, moeilijke gameplay en een meeslepend concept. Hetzelfde spel opnieuw spelen is een no-no!
 • Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga drie nieuwe fascinerende uitdagingen aan van de bordspeluitbreiding “On the Brink”:
  • 1. In “On the Brink: Virulent Strain” wordt een nieuw soort virus op de wereld losgelaten.
  • 2. “On the Brink: Rollen & Evenementen” biedt je nieuwe rollen voor je team en nieuwe evenementen om te helpen bij de redding van de mensheid.
  • 3. Naast de oorspronkelijke vier ziekten, bevat “On the Brink: Mutation” een vijfde unieke ziekte die moet worden geëlimineerd, de paarse ziekte.
Ad