Panic Button; Tal van games in ontwikkeling

Panic Button; Tal van games in ontwikkeling

Warframe is onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch. Als je echter geen fan bent van dat spel, dan ben je misschien blij om te horen dat de Switch-ondersteuning van Panic Button nog lang niet voorbij is.

Volgens een Reddit AMA (Ask Me Anything) die het bedrijf had, hebben ze “tal van games” voor de Nintendo Switch in ontwikkeling. En Panic Button heeft misschien laten doorschemeren wat een van hen is.

Panic Button – Vraag me alles

Je ziet, later in de AMA, zei Panic Button ook dat “we gisteren net Subnautica voor PS4 en Xbox One hebben aangekondigd, en dat er … andere dingen kunnen zijn”. Ze werden ook gevraagd of het spel naar de Switch komt en Panic Button antwoordde met “alles is mogelijk”.

Dit heeft ertoe geleid dat sommigen speculeren dat Subnautica een van die onaangekondigde Switch-projecten is. Als er een wordt aangekondigd, laten we je dit weten.

Al met al kunnen we niet genoeg benadrukken hoeveel werk Panic Button doet en wat een goed werk ze doen! Waar hopen we op? Nou in het algemeen meer pors door hen;)