Panic Button – Torchlight II, Herfst 2019

Panic Button – Torchlight II, Herfst 2019

Perfect World Entertainment en Panic Button onthulden de heropleving van een cultklassieker Torchlight II voor de Nintendo Switch!

video
play-rounded-fill

PS: 2012 trailer

De klassieke ARPG staat gepland voor release op consoles in het najaar van 2019 en is nu in ontwikkeling. Zoals onthuld, is Panic Button hard aan het werk geweest om een ​​verbeterde versie van de klassieke dungeon-crawler te leveren. Meer details zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Over Torchlight II

Torchlight II heeft voor het eerst zijn release op pc’s in 2012 gezien en heeft sindsdien een cult-achtige opvolger gekregen in de gamingwereld. Nu zal een nieuwe generatie gamers deze klassieker eindelijk ervaren wanneer deze later dit jaar op nieuwe platforms wordt gelanceerd

Perfect World Entertainment Inc., een toonaangevende uitgever van live-servicegames, en ontwikkelaar Panic Button kondigden een partnerschap aan om de fan-favoriete Torchlight II naar gloednieuwe platforms te brengen. Het team werkt aan een verbeterde versie van Torchlight II, die dit najaar op consoles wordt uitgebracht.

Binnenkort zullen consolespeelsters ontdekken waarom deze klassieke ARPG-kerkercrawler zo’n fanfavoriet werd toen Runic Games deze op de pc uitbracht in 2012. Aanvullende details over Torchlight II zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Andy Boggs, technisch directeur bij Panic Button.

Door de jaren heen heeft Torchlight II een cult-achtige opvolger gekregen bij zelfs de meest hardcore van ARPG-fans. We zijn zo enthousiast om samen met Perfect World Entertainment deze fanfavorieten op nieuwe platforms te brengen voor een nieuwe generatie gamers.