Panic Button zou Valheim graag porten

Panic Button zou Valheim graag porten

Panic Button verantwoordelijk voor een aantal spraakmakende Nintendo Switch-poorten, werd gevraagd welke games ze graag naar de Nintendo Switch zouden willen brengen.

Panic Button’s Head of Production, Dan Hernberg, zei dat de game die hij graag naar de Nintendo Switch zou willen brengen, de PC Viking survivalgame Valheim is.

Een spel dat meneer Hernberg bekent dat hij op dit moment te veel speelt.

I’m not sure if this is my “any game pick,” but I’m playing too much Valheim right now and would love to port it to Nintendo Switch.

Over Valheim

De Walkuren, een door de strijd verslagen strijder, hebben je ziel overgebracht naar Valheim, de tiende Noorse wereld. Belegerd door wezens van chaos en oude vijanden van de goden, ben jij de nieuwste bewaarder van het oorspronkelijke vagevuur, belast met het doden van Odins oude rivalen en het brengen van orde in Valheim.

video
play-rounded-fill

Let op;  pc-trailer

Je beproevingen beginnen in het ontwapenend vredige centrum van Valheim, maar de goden belonen de dapperen en de glorie wacht op je. Trek eropuit door imposante bossen en met sneeuw bedekte bergen, verken en oogst meer waardevolle materialen om dodelijkere wapens, stevigere bepantsering, Vikingbolwerken en buitenposten te maken. Bouw een machtig longship en vaar over de grote oceanen op zoek naar exotische landen … maar pas op dat je niet te ver vaart …

Past dit goed bij de Nintendo Switch?

Ad