Pantsu Hunter: Back To The 90s – Eerste 15 minuten

Pantsu Hunter: Back To The 90s – Eerste 15 minuten

Ben je benieuwd of je van Pantsu Hunter: Back to the 90s op Nintendo Switch houdt? Dankzij ContraNetwork kun je nu 15 minuten uitchecken.

video

Over Pantsu Hunter: Back To The 90s

Stap in de schoenen van de ongelukkige en liefhebbende Kenji, terwijl hij eeuwige romantiek nastreeft door de kracht van (je raadt het al) ondergoed!

Deel een persoonlijk gesprek, kijk samen naar een film, neem een ​​bad, verwijder een computervirus, help een meisje op een moeilijke plek. Pantsu Hunter: Back to the 90s is een avonturenspel met point-n-click-elementen (met een risico op snel verlies) dat het verhaal vertelt over een man die op zoek is naar liefde, gerenoveerd in een nostalgische anime-stijl uit de jaren 80 en 90.

Kenji Kojima, een jonge en bekwame enthousiasteling, verlaat zijn thuisprovincie om naar de universiteit in de hoofdstad te gaan. Zonder de hulp van zijn ouders is het moeilijk om te leven en te studeren, dus begint hij verschillende beroepen te leren totdat hij uiteindelijk een echte klusjesman wordt. Academische kwalificaties zijn echter niet zijn prioriteit in het leven – het is ware liefde vinden! Kan hij uiteindelijk zijn ware liefde vinden?

Kenmerken:

  • Nostalgische en unieke anime-achtige stijl uit de jaren 80 en 90
  • Geanimeerde achtergronden en vrouwelijke karaktergezichten
  • Originele soundtrack gemaakt met behulp van een oude synthesizer
  • Engelse stem
  • Een verscheidenheid aan onvoorspelbare eindes. Doe voorzichtig!
  • 9 Extra Scenes over het verleden van de heldinnen

We hebben de realisatie van deze stijl zeer zorgvuldig benaderd. Onze game zou je dit prachtige gevoel van pure en ongestoorde romantiek moeten geven en je onderdompelen in dit prachtige nostalgische tijdperk.

Pantsu Hunter: Back to the 90s zal op 28 augustus 2019 de Switch eShop bezoeken voor $ 12,99 USD.

Ad