Panzer Dragoon 1 & 2 Remakes!

Panzer Dragoon 1 & 2 Remakes!

SEGA is een samenwerking aangegaan met de Poolse ontwikkelaar Forever Entertainment om remakes van Panzer Dragoon en Panzer Dragoon II Zwei te ontwikkelen.

video
play-rounded-fill

Panzer Dragoon trailer (1995)

Beide titels werden destijds enorm geprezen en zouden als een welkome verrassing voor fans moeten komen. The Panzer Dragoon: Remake wordt volgend jaar gelanceerd op niet-gespecificeerde platforms.

video
play-rounded-fill

Panzer Dragoon 2 trailer (1996)

Over Panzer Dragoon: Remake

Panzer Dragoon: Remake is een vernieuwde versie van Panzer Dragoon. De originele versie van het spel beleefde zijn première op de Sega Saturn-console in 1995 en werd goed ontvangen door zowel spelers als critici. De hele Panzer Dragoon-serie is herhaaldelijk opnieuw gemaakt en op veel platforms uitgebracht.

De laatste herlancering vond plaats in april 2018 op Xbox One, waar spelers Panzer Dragoon Orta kunnen spelen met een achterwaartse compatibiliteit. De nieuwe versie van de game zal worden gekenmerkt door volledig nieuwe graphics die compatibel zijn met de huidige standaarden en verschillende modificaties van de game. het aantrekkelijker maken voor moderne spelers, terwijl het origineel trouw blijft aan het verhaal.

De eerste beelden / screenshots van de game zullen naar verwachting de komende maanden worden gepresenteerd!

Ad