Panzer Paladin bevestigd

Panzer Paladin bevestigd

Vorig jaar was Tribute Games onthuld Panzer Paladin in ontwikkeling – hoewel releaseplatforms destijds niet werden onthuld.

Nu kunnen Nintendo Switch-spelers genieten van de actiegame onderweg wanneer deze later dit jaar wordt gelanceerd!

video

De ontwikkelaar bevestigde dat de game inderdaad Nintendo Switch gaat halen, met een release-venster van de zomer van 2020 op dit moment. Zoals eerder gemeld, ziet de platformtitel dat spelers een gigantische riddermecha besturen of te voet gaan als zijn schattige pilootsquire – terwijl ze vechten door meer dan 100 soorten vijanden!

Over Panzer Paladin

De aanblik van gigantische zwaarden die door de nachthemel schieten, kan huiveringwekkend zijn, maar blijf standhouden! De sinistere Ravenous en zijn legioenen brutale demonen zijn klaar voor de strijd. Zelfs alle legers van de wereld kunnen ze niet stoppen, maar de mensheid heeft nog een laatste troef: een ultramodern krachtpantser genaamd Paladin.

Het is nu aan de wilskrachtige Android genaamd Flame om een ​​Squire te worden, de controle over de Paladin te nemen en alle Weapon Keepers en hun duivelse leider op te sporen. De confrontatie tussen de hoogste technologische bekwaamheden van de mensheid en de krachtige krachten van het occulte is begonnen!

Grijp wapens van de bewoners van de Netherworld en proef een voorproefje van hun eigen medicijn! Toon hen de kracht van geavanceerde technologie in combinatie met zwaardvechtkunst. Slash, bash en duw je een weg door een reeks adembenemende levels over de hele wereld, alles weergegeven in glorieuze 8-bit graphics! Spring in je Panzer Paladin en pak je armen!

video

Eigenschappen

  • Een boeiende actie-platformer met leuk en intuïtief zwaardspel!
  • Neem de macht over het machtige Paladin-pantser of werp uit en speel als de kleine maar snelle Squire-piloot!
  • Robots ontmoeten demonen! Breek de krachten van het occulte met de kracht van geavanceerde technologie!
  • Meer dan 100 melee-wapens om van vijanden te grijpen!
  • Gebruik wapens overvloedig: hanteer, gooi of vernietig ze!
  • Snap een wapen in tweeën om een ​​krachtige spreuk uit te spreken!
  • Slash, bash en duw je een weg door 17 adembenemende levels over de hele wereld!
  • Zorgvuldig gemaakte 8-bit grafische afbeeldingen zoals u ze zich herinnert!