Panzer Paladin komt op 21 Juli

Panzer Paladin komt op 21 Juli

Tribute Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht waarin wordt bevestigd dat het avontuur in retrostijl Panzer Paladin op 21 juli 2020 op Nintendo Switch en andere platforms zal verschijnen.

Zoals we eerder hebben gezien, ziet het spel spelers als een vrouwelijke paladijn gewapend met een ridderlijke mech – terwijl ze terugvecht tegen occulte krachten!

video
play-rounded-fill

Over Panzer Paladin

De aanblik van gigantische zwaarden die door de nachtelijke hemel laaien, is misschien huiveringwekkend, maar blijf standvastig! De sinistere Ravenous en zijn legioenen meedogenloze demonen zijn klaar voor de strijd. Zelfs alle legers van de wereld kunnen ze niet stoppen, maar de mensheid heeft nog een laatste troef: het geavanceerde krachtpantser genaamd Paladin.

Het is nu aan een wilskrachtige Android genaamd Flame om Squire te worden, de Paladin te besturen en alle Weapon Keepers en hun duivelse leider op te sporen. De confrontatie tussen de technologische bekwaamheid van de mensheid en de krachtige krachten van het occulte is begonnen!

Grijp wapens van de inwoners van de Nederlandse wereld en proef ze van hun eigen medicijn! Laat ze de kracht van geavanceerde technologie zien, gecombineerd met meesterlijk zwaardvechten. Slash, bash en gooi je een weg door een reeks verbluffende levels over de hele wereld, alles weergegeven in glorieuze 8-bit graphics! Spring in je Paladin en neem de wapens op!

Functies

Een boeiende actieplatformer met leuk en intuïtief zwaardvechten!

Bestuur Grit, het machtige Paladin-pantser, of werp uit en speel als Flame, de kleine maar snelle Squire-piloot!

Robots ontmoeten demonen! Vernietig de krachten van het occulte met de kracht van geavanceerde technologie!

Meer dan 100 contactwapens om van vijanden te grijpen!

Gebruik veel wapens: hanteer, gooi of verbrijzel ze!

Knip een wapen doormidden om een ​​krachtige spreuk uit te spreken!

Scheur, sla en sla je een weg door 17 adembenemende levels over de hele wereld!

Zorgvuldig vervaardigde 8-bit graphics, zoals u ze zich herinnert!

Gameplay

Panzer Paladin is een actieplatformspel met intuïtieve zwaardvechtmechanica. De hoofdpersoon bestuurt het Paladin-pantser om gigantische demonen te bestrijden door hun eigen wapens tegen hen te gebruiken.

Swordplay is de kern van de spelmechanica in Panzer Paladin. De speler kan elk wapen dat is verslagen door verslagen vijanden uitrusten en gebruiken, aanvallen of blokkeren, hoog of laag mikken, wapens met voordeel gebruiken door middel van een rock-paper-schaar-achtig wapensysteem en spreuken uitspreken door wapens te breken. Wapens zijn er in overvloed, dus de speler wordt aangemoedigd om ze rijkelijk te gebruiken. De Paladin is de belangrijkste manier om vijanden te bestrijden, maar spelers kunnen ook Flame, de kleine maar snelle Squire-piloot, uitwerpen en besturen. Flame gebruikt een laserzweep om vijanden aan te vallen, over gaten te slingeren en zelfs de energie van de Paladin op te laden.

Verhaal

Reusachtige wapens – zwaarden, lansen, hamers – afkomstig uit de donkere diepten van de ruimte, schoten door de lucht en doorboorden hun weg door historische locaties over de hele wereld. Als oorlogsverklaring aan de mensheid werd het Parthenon, bovenop de Akropolis van Athene, voor het eerst door een onheilspellend mes gesneden. Bij een botsing opende elk van de wapens een breuk in het weefsel van de realiteit en ontketende legioenen van kolossale demonen.

In afwachting van dergelijke onvoorziene gebeurtenissen die de aarde bedreigen, heeft de Internationale Veiligheidsraad Gauntlet opgericht, een wetenschappelijk comité dat supergeavanceerde verdedigingstechnologieën ontwikkelt. Gauntlet ontdekt dat inwoners van de Netherworld alleen kunnen worden verslagen door hun eigen wapens. Geestwapens worden gesmeed met geesten van de overledenen en mensen kunnen ze niet zwaaien zonder beschadigd te raken door hun vuile energie … Een machine zou echter immuun zijn voor demonische corruptie! Gauntlet stelt Flame, een voormalige android van reddingsoperaties, opnieuw in dienst als Squire. Ze neemt de controle over Grit, de laatst overgebleven Paladin-eenheid – een state-of-the-art krachtpantser dat in staat is om Spirit Weapons te hanteren.

Te wapen! Gauntlet houdt toezicht op de operaties aan boord van de Avalon, hun vliegende hoofdkwartier. De confrontatie tussen de technologische bekwaamheid van de mensheid en de krachtige krachten van het occulte is begonnen! Het is aan Flame and Grit om de Weapon Keepers te verslaan en uiteindelijk het op te nemen tegen Ravenous, de sinistere leider van de invasie.