Panzer Paladin – Nieuwe Gameplay Trailer

Panzer Paladin – Nieuwe Gameplay Trailer

Tribute Games heeft een geheel nieuwe trailer uitgebracht voor de actieplatformer Panzer Paladin die in de zomer van 2020 wordt gelanceerd.

In het bijzonder krijgen we een nieuwe kijk op de vele bazen van de game en meer van de gevechtsmechanica van de game – waarbij spelers een veelvoud aan kosmische ridderwapens verzamelen met hun mech!

video

Over Panzer Paladin

De aanblik van gigantische zwaarden die door de nachtelijke hemel laaien, is misschien huiveringwekkend, maar blijf standvastig! De sinistere Ravenous en zijn legioenen meedogenloze demonen zijn klaar voor de strijd. Zelfs alle legers van de wereld kunnen ze niet stoppen, maar de mensheid heeft nog een laatste troef in het gat: een hypermodern krachtpantser genaamd Paladin.

Het is nu aan de wilskrachtige androïde genaamd Flame om Squire te worden, de Paladin te besturen en alle Weapon Keepers en hun duivelse leider op te sporen. De confrontatie tussen de hoogste technologische bekwaamheden van de mensheid en de krachtige krachten van het occulte is begonnen!

Grijp wapens van de bewoners van de Nederlandse wereld en proef hun eigen medicijn! Toon ze de kracht van geavanceerde technologie in combinatie met zwaardvechten. Slash, bash en gooi je een weg door een reeks adembenemende levels over de hele wereld, allemaal weergegeven in glorieuze 8-bit graphics! Spring in je Panzer Paladin en neem de wapens op!

Belangrijkste kenmerken

  • Een boeiende actieplatformer met leuk en intuïtief zwaardvechten!
  • Neem de controle over het machtige Paladin-pantser of werp het uit en speel als de kleine maar snelle Squire-piloot!
  • Robots ontmoeten demonen! Vernietig de krachten van het occulte met de kracht van geavanceerde technologie!
  • Meer dan 100 contactwapens om van vijanden te grijpen!
  • Gebruik wapens overvloedig: hanteer, gooi of verbrijzel ze!
  • Knip een wapen doormidden om een ​​krachtige spreuk uit te spreken!
  • Slash, bash en gooi je een weg door 17 adembenemende levels over de hele wereld!
  • Zorgvuldig gemaakte 8-bits afbeeldingen zoals u ze zich herinnert!

Panzer Paladin-gameplay

Panzer Paladin is een actieplatformspel met intuïtieve zwaardvechtmechanica. De hoofdpersoon bestuurt een machtspantser genaamd Paladin om gigantische demonen te bestrijden door hun eigen wapens tegen hen te gebruiken.

De belangrijkste componenten van de zwaardgame-monteur zijn onder meer de mogelijkheid om elk wapen dat is verslagen door verslagen vijanden uit te rusten en te gebruiken, aanvallen met hoge of lage aanvallen en blokkering, een wapensysteem van het type rock-paper-sciss dat aanvalsbonussen toekent en de mogelijkheid om te casten spreuken door wapens te breken. Wapens zijn er in overvloed, dus de speler wordt aangemoedigd om ze overvloedig te gebruiken. De Paladin is het belangrijkste middel om vijanden te bestrijden, maar spelers kunnen uitwerpen en ook spelen als de snellere en kleinere piloot die een Squire wordt genoemd. De Squire gebruikt een laserzweep om vijanden aan te vallen, over openingen te slingeren en de energie van de Paladin op te laden.

Panzer Paladin laat de speler de volgorde kiezen om de eerste 10 levels van het spel te voltooien. De laatste 6 niveaus moeten lineair worden gespeeld.

Panzer Paladin Story

Reusachtige wapens – zwaarden, lansen, hamers – afkomstig uit de donkere diepten van de ruimte, schoten door de lucht en doorboorden historische locaties over de hele wereld. Als een oorlogsverklaring aan de mensheid, werd het Parthenon, bovenop de Akropolis van Athene, voor het eerst door een onheilspellend mes gesneden. Bij een botsing opende elk van de wapens een breuk in het weefsel van de realiteit en ontketende legioenen van kolossale demonen.

In afwachting van dergelijke onvoorziene gebeurtenissen die de aarde bedreigen, had de Internationale Veiligheidsraad Gauntlet opgericht, een wetenschappelijk comité dat supergeavanceerde verdedigingstechnologieën ontwikkelde. Gauntlet ontdekt dat inwoners van de Netherworld alleen kunnen worden vernietigd door hun eigen wapens. Geestwapens worden gesmeed met geesten van overledenen en mensen kunnen ze niet zwaaien zonder corrupt te worden door hun vuile kracht … Een machine zou echter immuun zijn voor demonische corruptie!

Gauntlet stelt Flame, een voormalige android van reddingsoperaties, opnieuw in dienst om Squire te worden en de controle over de laatst overgebleven Paladin-eenheid over te nemen, een ultramodern krachtpantser dat in staat is om Spirit Weapons te hanteren.

Te wapen! Gauntlet is klaar om toezicht te houden op hun operaties aan boord van de Avalon, hun vliegende hoofdkwartier. De confrontatie tussen de hoogste technologische bekwaamheden van de mensheid en de krachtige krachten van het occulte is begonnen! Het is aan Squire Flame en haar Paladin genaamd Grit om alle Weapon Keepers te verslaan en uiteindelijk het op te nemen tegen Ravenous, de sinistere leider van de invasie.