Panzer Paladin – Officiële soundtrack online beschikbaar

Panzer Paladin – Officiële soundtrack online beschikbaar

Je kunt nu op elk gewenst moment jammen met de nummers van Panzer Paladin, aangezien Tribute Games de officiële soundtrack van de game op YouTube heeft gedeeld.

Een totaal van 33 nummers van verschillende podia en gevechten zijn ook beschikbaar om te beluisteren;

video
play-rounded-fill

Over Panzer Paladin

De aanblik van gigantische zwaarden die door de nachtelijke hemel flitsen is misschien huiveringwekkend, maar blijf staan! De sinistere Ravenous en zijn legioenen brute demonen staan ​​klaar voor de strijd. Zelfs alle legers van de wereld kunnen ze niet tegenhouden, maar de mensheid heeft nog een laatste troef: hypermodern machtspantser genaamd Paladin.

Het is nu aan een androïde met een sterke wil genaamd Flame om een ​​Squire te worden, de Paladin te besturen en alle Wapenbewaarders en hun duivelse leider op te sporen. De confrontatie tussen de technologische bekwaamheid van de mensheid en de sterke krachten van het occulte is begonnen!

Grijp wapens van de bewoners van de onderwereld en laat ze proeven van hun eigen medicijn! Laat ze de kracht zien van de allernieuwste technologie gecombineerd met meesterlijk zwaardvechten. Slash, bash en gooi je een weg door een reeks verbluffende levels over de hele wereld, allemaal weergegeven in glorieuze 8-bit graphics! Spring in je Paladin en neem de wapens op!

Smeed je eigen aangepaste slagwapens met de smid en vind ze in de Panzer Paladin Steam Workshop.

Challenge Core Content Update:

Deze gratis inhoudsupdate bevat de volgende nieuwe functies:

  • Nieuwe uitdagingsmodus met 11 kamers om je vaardigheden echt te testen
  • Speedrun-herhaling en scorebord nu beschikbaar voor alle nieuwe kamers
  • Gloednieuwe klassieke 8-bits soundtrack-optie
  • Wapenopslag van smid vergroot

Panzer Paladin is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD. Fysieke edities die door Limited Run Games worden gedistribueerd, kunnen ook tijdelijk worden gereserveerd (tot 24 januari 2021).

Ad