Paper Mario komt op 10 december naar Nintendo Switch Online Expansion Pack

Paper Mario komt op 10 december naar Nintendo Switch Online Expansion Pack

Nintendo heeft volgende week een nieuwe game aangekondigd die naar het Nintendo Switch Online Expansion Pack komt. De originele Paper Mario wordt op 10 december toegevoegd aan de Nintendo 64-titels in het uitbreidingspakket.

Nintendo heeft ook een trailer geüpload om mensen een idee te geven van wat Paper Mario inhoudt.

video
play-rounded-fill

It’s a paper caper!

Paper Mario, oorspronkelijk uitgebracht voor het Nintendo 64-systeem, komt op 12/10 beschikbaar voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack-leden!

Nadat Bowser de Star Rod steelt en prinses Peach ontvoert, beraamt Mario een plan om de zeven Star Spirits te redden en het Mushroom Kingdom te bevrijden van de heerschappij van de Koopa. Terwijl Mario van de tropische jungle van Lavalava Island naar de ijzige hoogten van Shiver Mountain reist, heeft hij alle hulp nodig die hij kan krijgen. Beheers de vaardigheden van de zeven Star Spirits en de andere bondgenoten die deelnemen aan het avontuur om onze held op het slagveld te helpen.

Er zijn meer dan 50 badges om te lokaliseren die, indien uitgerust, speciale vaardigheden en krachtige aanvallen zullen verlenen. Het turn-based vechtsysteem zorgt ervoor dat het vechten tegen de slechteriken van Bowser gelijk is aan strategie en timing. Ontdek meer dan 100 items, mix ze en maak fantastische creaties om Mario sterk te houden in de strijd. Sluit het boek over Bowsers verhaal voordat zijn slechte daden de wereld op zijn kop zetten en zorg ervoor dat alleen ZIJN wensen uitkomen!