Paper Mario: The Origami King – Accolades trailer

Paper Mario: The Origami King – Accolades trailer

Nintendo heeft de accolades trailer geüpload voor hun nieuwste Mario-titel voor het Nintendo Switch-platform, Paper Mario: The Origami King.

De game kreeg een ietwat gemengde reactie van critici. Bekijk wat verschillende andere publicaties dachten over Paper Mario: The Origami King;

video

Over Paper Mario: The Origami King

EEN MOOIE PAPIERWERELD OM TE ONTVouwen

Ga met Mario en zijn nieuwe metgezel Olivia mee op een komisch avontuur dat je meeneemt naar de uithoeken van een papercraftwereld in Paper Mario: The Origami King op Nintendo Switch!

Neem het op tegen de Origami-koning en zijn leger van papieren indringers, werk samen met een aantal buitengewone metgezellen en beheers magische krachten tijdens je zoektocht om de wereld te redden.

PAPIER PANDEMONIUM

Het is scheurbaar! De sluwe koning Olly heeft prinses Peach in origami veranderd, haar kasteel ontworteld en afgesloten met magische papieren slingers. Wees niet bang, want onze besnorde held Mario en zijn nieuwe vriend Olivia zijn hier om de dag te redden!

Reis door het land – van verzengende woestijnen tot het zeilen op volle zee – en rekruteer een ronddraaiende groep gekke reisgenoten, terwijl je probeert deze sinistere streamers te doorbreken en te voorkomen dat je papieren vrienden worden veranderd in een van de gevouwen soldaten!

ONTVANG EEN EPISCHE VRAAG!

Reis door het land, herstel de schade die de gevouwen soldaten hebben aangericht en red padden die gevangen zitten in allerlei gekke krassen!

Met behulp van Olivia’s vouwkrachten, gebruik je de verreikende 1.000 vouwarmen en andere papieren transformaties om degenen die gevangen zijn genomen door de handlangers van de Origami-koning te redden en de vrede in de wereld te herstellen.

Maak een einde aan de plannen van koning Olly door deel te nemen aan gevechten die zowel je tactische denk- als puzzelvaardigheden op de proef zullen stellen – tegen zijn origami-leger, maar ook tegen gigantische bazen onder zijn bevel!