Paper Mario: The Origami King – Game-Breaking Bug; Nintendo weet het, oplossing komt eraan

Paper Mario: The Origami King – Game-Breaking Bug; Nintendo weet het, oplossing komt eraan

Eerder rapporteerden we over een game-breaking bug in Paper Mario: The Origami King, die mogelijk zou kunnen voorkomen dat spelers verder kunnen tegen het einden van het spel.

In een verklaring aan Polygon bevestigde een Nintendo-vertegenwoordiger dat ze op de hoogte zijn van het probleem en werken aan een oplossing. Deze correctie wordt later verspreid in een software-update.

Oplossing in de maak

We are aware of reports about issues affecting some players of Paper Mario: The Origami King. We are working to resolve these issues and plan to address them in a software update. We apologize for any inconvenience.

Nintendo heeft momenteel niet aangekondigd wanneer spelers kunnen verwachten dat deze update wordt uitgebracht. We zullen zeker verslag uitbrengen over de update en de problemen die ermee worden opgelost zodra deze live is.

Over Paper Mario: The Origami King

Ga met Mario en zijn nieuwe metgezel Olivia mee op een komisch avontuur dat je meeneemt naar de uithoeken van een papercraft-wereld in Paper Mario: The Origami King op Nintendo Switch! Neem het op tegen de Origami-koning en zijn leger van papieren indringers, werk samen met een aantal buitengewone metgezellen en beheers magische krachten tijdens je zoektocht om de wereld te redden.

De sluwe koning Olly heeft prinses Peach in origami veranderd, haar kasteel ontworteld en afgesloten met magische papieren slingers. Wees niet bang, want onze besnorde held Mario en zijn nieuwe vriend Olivia zijn hier om de dag te redden.