Paper Mario: The Origami King – Komt uit op 17 juli

Paper Mario: The Origami King – Komt uit op 17 juli

Nintendo heeft een geheel nieuwe Paper Mario-titel voor Nintendo Switch aangekondigd, die in de komende maanden wordt uitgebracht!

De nieuwe titel, Paper Mario: The Origami King, komt op 17 juli 2020 uit voor $ 59,99 USD.

Paper Mario: The Origami King ziet Mario het hoofd bieden met een opvouwbare bedreiging zoals hij nog nooit eerder heeft ontmoet!

video
play-rounded-fill

Over Paper Mario: The Origami King

Wil je een extra dimensie toevoegen aan je avonturen? Ben je klaar om je plezier tienvoudig te vergroten?

Welnu, er is een speciale uitnodiging voor een kleurrijke, met papier vervaardigde wereld gearriveerd. Princess Peach verwelkomt Mario en Luigi om het origami-festival van het koninkrijk bij te wonen wanneer de game Paper Mario: The Origami King exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch-familie van systemen op 17 juli.

Verhaal

Het lijkt erop dat koning Olly, die beweert de heerser van het Origami-koninkrijk te zijn, een sluw complot heeft bedacht dat alles in gevaar brengt dat Mario dierbaar is. Het ziet er op papier behoorlijk gevaarlijk uit, dus iemand die de rest overtreft, is nodig om de dag te redden!

“Paper Mario: The Origami King biedt een groots nieuw avontuur op Nintendo Switch waar spelers zich in kunnen wikkelen”, zegt Nick Chavez, Senior Vice President of Sales and Marketing van Nintendo of America. “Deze game markeert het debuut van de Paper Mario-serie op Nintendo Switch en breidt de enorme bibliotheek met games uit met een ander opvallend item in een geliefde franchise.”

Origami King

Mario staat voor een van zijn meest opwindende uitdagingen tot nu toe in Paper Mario: The Origami King, wanneer de gevaarlijke koning Olly zijn plan loslaat om de hele wereld te vouwen. Net toen de zaken niet erger konden worden, bond hij prinses Peach’s kasteel in gigantische, gekleurde slingers en vervoerde het naar een verre berg. Hij heeft zelfs de volgelingen van Bowser omgevormd tot gevouwen soldaten en heeft ze ingezet voor zijn verraderlijke zaak.

Gelukkig is Mario uitgerust met een reeks nieuwe tools om de overwinning veilig te stellen. Met een van Mario’s nieuwe vaardigheden, genaamd 1000-Fold Arms, kun je communiceren met het landschap door je uit te rekken en te trekken, nieuwe locaties te pellen en te onthullen, waardoor je puzzels kunt oplossen en onverwachte verrassingen kunt ontdekken. Onderweg roep je de hulp in van oude en nieuwe personages, zoals de goedaardige zus van koning Olly, Olivia, samen met een reeks onwaarschijnlijke bondgenoten, waaronder Bowser zelf! Als ze nog niet zijn gevouwen naar de grillen van de origami-wil van koning Olly, accepteert Mario alle hulp die hij met open armen kan vinden!

Ringgebaseerd gevechtssysteem

Paper Mario: The Origami King introduceert ook een nieuw ringgebaseerd gevechtssysteem waarmee je je puzzelvaardigheden kunt verbeteren om verspreide vijanden op een rij te zetten en de schade te maximaliseren. Hoewel de vijanden misschien van papier zijn gemaakt, zijn deze dynamische turn-based gevechten verre van stationair. Er is een scherpe geest voor nodig om korte metten te maken met deze sluwe vijanden.

Met een wereld vol details om te ontdekken, kant-en-klare minigame-evenementen en talloze mysteries die wachten om te worden opgelost, staat het volgende vreugdevolle Mario-avontuur op de Nintendo Switch klaar om enorme hulp te bieden bij het knutselen en lachen. 

Ga voor meer informatie over Paper Mario: The Origami King naar https://papermario.nintendo.com/ 

Uitgebracht in juli

Paper Mario: The Origami King wordt op 17 juli gelanceerd in winkels, in de Nintendo eShop op Nintendo Switch en op Nintendo.com voor een adviesprijs van 59,99 dollar. Voor degenen die hun avontuur willen beginnen zodra de game is gelanceerd, is pre-aankoop nu beschikbaar.

Ad