Paper Mario: The Origami King – Leer alles over de wereld trailer

Paper Mario: The Origami King – Leer alles over de wereld trailer

Benieuwd naar de bezienswaardigheden en geluiden die je tegenkomt in Paper Mario: The Origami King?

Nintendo heeft een nieuwe ‘Leer alles over de wereld van Paper Mario: The Origami King!’ trailer uitgebracht, waarin enkele locaties in de game worden geïntroduceerd, zoals Shogun Studios, Scorching Sandpaper Desert en meer.

video
play-rounded-fill

Leer meer over de wereld van Paper Mario: The Origami King, van Autumn Mountain tot de Scorching Sandpaper Desert! ”

Over Paper Mario: The Origami King

Een nieuw op papier vervaardigd Mario-avontuur ontvouwt zich op Nintendo Switch!

Het koninkrijk is geteisterd door een origami-dreiging! Sluit je aan bij Mario en zijn nieuwe partner, Olivia, terwijl ze vechten tegen kwaadaardige gevouwen soldaten, het beschadigde landschap repareren en proberen het kasteel van prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van koning Olly in dit komedie-avontuur, alleen op het Nintendo Switch-systeem. </ p>

Beheers strategische ringgevechten. Zet verspreide vijanden op een rij en plan je aanval om de schade te maximaliseren met het nieuwe ringgebaseerde vechtsysteem dat zowel puzzeloplossende vaardigheden als een snelle humor vereist.

Mario en Luigi ontvangen een uitnodiging van prinses Peach om een ​​origami-festival bij te wonen en opgewonden naar Toad Town te haasten … maar er is iets mis. Na de griezelig lege stad te hebben onderzocht, vindt het duo een angstaanjagende (en gevouwen) prinses Peach – ze is in origami veranderd door koning Olly, heerser van het Origami-koninkrijk! Met vijf gigantische slingers onder zijn controle, bindt koning Olly het kasteel van prinses Peach en transporteert het naar een verre berg als onderdeel van zijn plan om de wereld opnieuw te vouwen.

Op zijn reis om Peach’s Castle te bevrijden en het verwoeste papieren landschap te herstellen, ontmoet Mario Olivia, de zus van koning Olly, en de twee bundelen hun krachten om een ​​einde te maken aan de origami-aanval van Olly. Zelfs Bowser wordt het slachtoffer van Olly’s complot wanneer zijn handlangers worden omgevormd tot origami gevouwen soldaten en hun Koopa-koning verraden, waardoor hij gedwongen wordt om bondgenoot te worden van Mario en Olivia!

Vecht tegen de gevouwen soldaten in ringgebaseerde gevechten die je uitdagen om strategisch vijanden op een rij te zetten om de schade te maximaliseren! Buiten de strijd kan Mario de armuitbreidende 1000-fold Arms-vaardigheid op specifieke plekken gebruiken om met het landschap te communiceren om te trekken, schillen, slaan en meer! Ga samen met Mario, Olivia en hun metgezellen op een reis vol gelach en emotie, spanning en heel veel vouwen.

Paper Mario: The Origami King is op 17 juli 2020 digitaal en fysiek gelanceerd op Nintendo Switch