Paper Mario: The Origami King – Meer details trailer

Paper Mario: The Origami King – Meer details trailer

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Paper Mario: The Origami King, die op 17 juli 2020 wordt gelanceerd. Deze keer krijgen we meer informatie over verschillende locaties die Mario zal bezoeken, het geheel nieuwe gevechtssysteem en meer!

Koning Olly heeft Peach’s Castle verplaatst in zijn listige complot om de wereld te vouwen! Gelukkig zal Mario’s vermogen om machtige papiertechnieken te hanteren een golfslag veroorzaken in die plannen. Mario’s reis om de enorme slingers die het kasteel binden los te maken, leidt hem door uitgestrekte regio’s vol verrassingen. Hij bezoekt ondergrondse rioleringen, razende stroomversnellingen, een oude ruïne, een met ninja’s gevuld herenhuis en een levendige woestijnoase die iemands dorst naar opwinding zal stillen.

video
play-rounded-fill

Een cast van vreemde karakters voegt ook een extra dimensie toe aan de expeditie. Er is een Bob-omb die zijn geheugen is kwijtgeraakt, de Toad-professor in de oude geschiedenis en Kamek, de Magikoopa die altijd iets achter de hand heeft.

Mario zal onderweg hulp vinden van vrienden als Olivia, de goedaardige zus van koning Olly, en zelfs Bowser zelf. Sommige van deze onwaarschijnlijke bondgenoten kunnen indien nodig helpen in een gevecht!

Over Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King levert nieuwe ringgebaseerde gevechten die strategie en snel denken vereisen om vijanden op een rij te zetten en goed getimede aanvallen uit te voeren om de schade te maximaliseren. Er is een scherpe geest voor nodig om te bepalen wanneer je vijanden met Mario’s laarzen moet stampen, wanneer je ze met een hamer moet slaan en wanneer je strategisch items moet gebruiken om te genezen of aan te vallen.

Een publiek van juichende padden staat klaar om mee te doen met een aantal handige gevechtshulpmiddelen, voor het geval Mario onder druk begint te folden. Mario zal het ook opnemen tegen enkele van zijn meest intimiderende vijanden in confrontaties met de Legion of Stationery, bazen met als thema briefpapier zoals kleurpotloden, plakband en elastiekjes. Deze vijanden zien er misschien onschuldig uit, maar let op: ze kunnen echt een uitdaging vormen, dus zorg ervoor dat u voor uw zaken zorgt!

Als Mario het niet uit de ring haalt, kan hij verdachte plekken onderzoeken om verborgen voorwerpen te ontdekken, confetti gooien om gaten in het landschap te repareren, talloze Toads ontdekken die zich in het landschap verstoppen, minigames spelen om in-game te verdienen beloningen en geniet van een overvloed aan geheimen en schatten.

Binnenkort beschikbaar

Ga op 17 juli met Mario, Olivia en hun metgezellen mee op een komedie-avontuur terwijl je probeert de origami-dreiging te stoppen.

Paper Mario: The Origami King is nu beschikbaar voor pre-order bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van $ 59,99 en is beschikbaar voor pre-aankoop in de Nintendo eShop en op Nintendo.com. Ga voor meer informatie over de game naar https://papermario.nintendo.com/