Paradigm Paradox komt in 2021

Paradigm Paradox komt in 2021

Idea Factory heeft meer details aangekondigd over Paradigm Paradox, een visuele roman die oorspronkelijk in juli voor de Nintendo Switch was aangekondigd.

Nieuwe details kwamen naar voren via de onlangs geopende officiële website, die meer onthult over het verhaal en concept van de game. Het bevestigt ook dat de game in 2021 uitkomt voor Japan en beschikbaar zal zijn in Standard (6.500 yen) en Limited editions (8.500 yen).

Over Paradigm Paradox

Het jaar 25XX. Een wereld waarin de mensheid alleen in geïsoleerde kolonies kan leven.

De hoofdrolspeler, student aan de academie, verveelde zich door de sleur van alledag.

Dagelijks onaangetast door roddels over ‘helden’ en ‘ongedierte’, de vijand van de mensheid of de knappe jongens op de academie.

Op een nacht glipte ze de slaapzaal uit en viel ze op het kolonie-binnenvallende Ongedierte, waardoor ze in een gevaarlijke situatie terechtkwam! Er verschenen echter vier meisjes die het Ongedierte met wonderbaarlijke vermogens afwezen.

In de nasleep van het evenement besluit de protagonist om als held te gaan werken en een druk leven te leiden als zowel student als voorvechter van gerechtigheid. Maar waarom heeft ze meer mogelijkheden om te praten met de knappe jongens waar iedereen het over heeft…?

Wat is hun (de meisjes / jongens) geheim …? En wat is de ware identiteit van de vijand …?

Ad