Paradise Killer Limited Edition komt uit op 31 Maart

Paradise Killer Limited Edition komt uit op 31 Maart

De fysieke editie van A Paradise Killer’s Limited Edition wordt uitgebracht op 31 maart 2022 voor $ 34,99 USD en is gelimiteerd tot 3.000 exemplaren, volgens 1Print Games. Het spel, een sleutelhanger van acryl, een pamflet, een genummerde authenticiteitskaart en een sticker zitten allemaal in deze bundel.

1Print Games, een onafhankelijke fysieke game-uitgever, is verheugd de eerste details voor de Paradise Killer Limited Edition te onthullen.

Limited Edition

Het open-wereld mysterie-avontuur Paradise Killer van Kaizen Game Works krijgt een Nintendo Switch Limited Edition exclusief via 1Print Games. De Limited Edition is vanaf 31 maart 2022 beschikbaar voor 34,99 USD en is wereldwijd gelimiteerd tot 3000 stuks. Met de nieuwste update, die nieuwe muzieknummers, mysterieuze entiteiten en meer bevat, is de fysieke versie van Paradise Killer compleet in de winkelwagen.

Een exemplaar van de Nintendo Switch-game met artwork op de binnenkant van de omslag, Lady Love Dies-sleutelhanger van acryl, Paradise Killer: A Guide for Investigation Freaks, Paradise Killer-genummerde authenticiteitskaart en Paradise Killer-logosticker zijn allemaal inbegrepen in de Limited Edition. 1Print Games neemt nu bestellingen aan voor de Limited Edition.

Over Paradise Killer

In Paradise Killer speel je als Lady Love Dies, een onderzoeksfreak die uit ballingschap is geroepen om de moord op Paradise’s Council aan de vooravond van de wedergeboorte van het eiland te onderzoeken. Verzamel bewijs, ondervraag verdachten en ontdek geheimen in een bizar universum terwijl je luistert naar Barry “Epoch” Topping’s vaporwave-muziek.

Een eiland dat buiten tijd en ruimte bestaat. Een afvallige menselijke samenleving die probeert de goden van de dode buitenaardse wezens te herstellen. Achter gesloten deuren vindt een moord plaats.

Om de paar millennia herstelt het paradijselijke eiland zich. De mentale energie die door de buitenaardse toegewijden door de kosmos wordt gestuurd, is bedoeld om hun gevallen goden te voeden en uiteindelijk te herstellen. Deze energie trekt echter ongewenste aandacht van demonen, die elk eiland geleidelijk vervuilen – totdat de Raad een nieuwe parallelle realiteit creëert.

Het systeem is nog niet perfect, maar het zal op Perfect 25 zijn, het volgende eiland in wording. De Raad wordt echter vermoord aan de vooravond van wedergeboorte, en het Paradijs wordt vermoord.

In de nasleep wordt Lady Love Dies, een ‘onderzoeksfreak’, uit ballingschap teruggeroepen om de dader op te sporen. Dit is de misdaad die een einde zal maken aan alle misdaden.

Wat is de waarheid? Wat zijn de realiteiten? Is het hetzelfde?

WAARHEID EN FEIT ZIJN NIET HETZELFDE

De “realiteit” is dat er verschillende potentiële moordenaars en talloze strategieën zijn om een ​​zaak op te bouwen. Is het raadsel echt opgelost als je een sterke zaak voor vervolging aanvoert en iemand wordt veroordeeld?

ONTDEK EEN GEHEIM GEVULD EILAND

Paradise is een fictief eiland in een dystopische toekomst vol raadselachtige verhalen en nog meer geheimen. Onderzoek vreemde artefacten om meer te ontdekken over de vreemde geschiedenis van de wereld.

ONTDEK JE PARADIJS

Je mag kiezen wie je wilt beschuldigen en een zaak ontwikkelen die tot een veroordeling zal leiden. Op Paradise heeft iedereen een geheim te bewaren en iets te winnen. Oude vrienden blijken nieuwe verdachten te zijn, waarbij je moet kiezen tussen bewijs, het grotere goed en je eigen overtuigingen. Er zijn verschillende potentiële moordenaars, maar wie je kiest, bepaalt je eigen unieke realiteit.

VERZAMEL BEWIJS

Laat Starlight, je persoonlijke computer en elektronische assistent, je door een andere onderzoeksdans leiden. Om uw eigen waarheid op te bouwen, verzamelt u bewijs, legt u getuigenissen vast en evalueert u de feiten.

VERBORGEN GEBIEDEN MOETEN WORDEN ONTGRENDELD

Om nieuwe regio’s van het eiland te verkennen, verborgen bewijsmateriaal op te graven en gruwelijke mysteries te onthullen, los hiërogliefpuzzels op op oude nachtmerriecomputers.

Paradise Killer heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder PC Gamer’s Best Adventure Game van 2020 en IGN Japan’s Best Soundtrack of the Year voor 2021.

Ad