Parkasaurus komt op 28 April

Parkasaurus komt op 28 April

De tycoon-managementsim Parkasaurus van Washbear Studio zal volgens Nintendo een van de vele fantastische indiegames zijn die in de nabije toekomst naar Nintendo Switch-spelers komen. Nou, het wachten is snel voorbij!

De releasedatum van de game is gewijzigd in 28 april 2022, met een prijs van $ 24,99 USD in de Nintendo Switch eShop. Terwijl ze hun eigen ultieme dinosaurusthemapark opzetten, zullen spelers talloze displays bouwen, gespecialiseerde technologie ontdekken en de inkomsten maximaliseren.

video
play-rounded-fill

Over Parkasaurus

Parkasaurus is een simulatie van het beheer van dinosaurussen, waarin je voor je dinosaurussen zorgt door goed ontworpen displays te bouwen, gespecialiseerde technologie te bestuderen en inkomsten te maximaliseren om uit te groeien tot het grootste dinosaurusthemapark. Vind je het leuk om je dinosaurussen of je gasten te ontwikkelen?

  • Tentoonstellingsontwerp: elke dinosaurus heeft zijn eigen biosfeer nodig; de vorm van de tentoonstelling, de gebruikte materialen, ecologie, flora, hoogte en vochtigheid spelen allemaal een rol.
  • Parkontwikkeling en -beheer: besteed verstandig middelen om het grootste Dino-park te creëren en maak tegelijkertijd winst om toekomstige stabiliteit veilig te stellen.
  • Inkomsten voor gasten: verfijn de stroom en het ontwerp van uw park om het geluk te vergroten door recensies te lezen en uw bezoekers te analyseren.
  • Medewerkersbeheer: Leid nieuw personeel op of haal ervaren veteranen binnen om te helpen bij de naadloze werking van uw park.
  • Dino Eggs Time Travel: Reis terug in de tijd om de heetste (en oudste) Dino Eggs te vinden.
Ad