PAX East 2020 Animal Crossing: New Horizons goodies

PAX East 2020 Animal Crossing: New Horizons goodies

Nintendo of America geeft een paar Animal Crossing: New Horizons geschenken weg aan bezoekers op PAX East 2020.

Deze omvatten een reversspeld van Isabelle voor My Nintendo-leden die inchecken tijdens het evenement, evenals een draagtas met Tom Nook, Timmy en Tommy voor spelers die de demo spelen.

Cool toch?

Over Animal Crossing: New Horizons

Geliefde franchise Animal Crossing maakt zich op voor zijn Nintendo Switch-debuut!

Als je door de drukte van het moderne leven wordt getroffen, heeft Tom Nook een nieuwe onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket! Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een geweldige tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heb je zelfs een nieuw blad omgedraaid en jezelf toegewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat verlangt naar … vrijheid? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld!

Vredige creativiteit en charme wachten op je terwijl je je mouwen oprolt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt. Verzamel middelen en maak alles van schepselcomfort tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet langer van toepassing zijn. Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer!

Deze nieuwe toevoeging aan de Animal Crossing-serie wordt op 20 maart 2020 gelanceerd, exclusief voor het Nintendo Switch-systeem.

Eigenschappen

  • Pas je personage en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt!), terwijl je je eigen eilandparadijs creëert.
  • Ervaar een robuust nieuw ontwerpsysteem – verzamel materialen om alles te maken, van meubels tot gereedschappen!
  • Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, interactie met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de omgeving van een onbewoond eiland. </ Li> </ Ul>
Ad