Peaky Blinders: Mastermind komt deze zomer

Peaky Blinders: Mastermind komt deze zomer

Curve Digital heeft puzzelavonturenspel Peaky Blinders: Mastermind voor Nintendo Switch aangekondigd. Peaky Blinders: Mastermind is gebaseerd op hetzelfde BBC / Netflix-tv-programma. Het wordt in de zomer van 2020 uitgebracht.

Peaky Blinders: Mastermind is een puzzelavonturenspel, gebaseerd op de meermaals bekroonde BBC- en Netflix-tv-show.

video
play-rounded-fill

Video credits; IGN

Over Peaky Blinders: Mastermind

Welkom in Birmingham, tijdens de nasleep van de Grote Oorlog. Met Peaky Blinders: Mastermind, vlak voor de gebeurtenissen van seizoen één, kun je je aansluiten bij de criminele bende van de Shelby-familie. Volg de opkomst van Tommy terwijl hij met succes een sinistere plot ontdekt om de familie failliet te laten gaan, waarmee hij bewijst dat hij het ware meesterbrein van de Peaky Blinders is.

Mastermind verwijst naar het vermogen van Tommy om complexe scenario’s in zijn hoofd te plannen. Als speler kun je deze kracht uitoefenen door de leiding te nemen over belangrijke leden van de Shelby-familie, waaronder Tommy, Arthur, Polly en meer. Word het meesterbrein terwijl je het pad van elk personage vrij reset en terugspoelt om al hun acties af te stemmen voor perfecte coördinatie.

Behaal de hoogste missiebeoordeling door strategisch gebruik te maken van personages en stealth om steeds complexere puzzels op te lossen met een optimale timing.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

 • WEG NAAR DE TV-SHOW
  • Neem de controle over Tommy, Arthur, Polly, John, Ada en Finn terwijl ze door bekende locaties navigeren, waaronder The Garrison Tavern, Charlie Strong’s Yard, Shelby Parlour en meer.
 • DE OPKOMST VAN TOMMY
  • Wanneer een Peaky Blinder betrokken is bij de moord op een Chinese opiumhandelaar, begint Tommy aan een missie om de waarheid te achterhalen en groeit langzaam uit tot het ware Peaky Blinders Mastermind.
 • WORD DE MEESTER
  • Oefen Tommy’s macht om complexe scenario’s in zijn hoofd te plannen door de controle over elk belangrijk lid van de Shelby-familie over te nemen en hun acties parallel uit te voeren.
 • MANIPULEER TIJD
  • De acties van elk personage worden automatisch vastgelegd in een tijdlijn die je vrij kunt resetten, vooruitspoelen en terugspoelen, totdat het plan perfect is aangepast.
 • STEALTH EN STRATEGIE
  • Elke missie is een steeds complexere puzzel die onopgemerkt en op tijd moet worden opgelost. Kies de juiste personages en vaardigheden om het optimale plan te coördineren en uit te voeren.
Ad