Persona 3 Portable and Persona 4 Golden – Launch trailers

Persona 3 Portable and Persona 4 Golden – Launch trailers

Ter ere van het debuut van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden op extra platforms, waaronder Nintendo Switch, zijn er nieuwe trailers voor de respectievelijke lanceringen van de games beschikbaar gemaakt. Beide role-playing videogames (RPG’s) worden voor het eerst ooit vertoond op een Nintendo-platform.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Persona 3 Portable

Persona 3 Portable, het veelgeprezen rollenspel dat wordt gecrediteerd voor het opnieuw bedenken van de Persona-serie, is nu beschikbaar in een digitaal geremasterde versie voor huidige platforms.

De hoofdrolspeler komt het “Dark Hour” tegen niet lang nadat hij voor het eerst naar de Gekkoukan High School is overgeplaatst. Mensen beginnen op spookachtige doodskisten te lijken en buitenaardse beesten die bekend staan ​​als Shadows beginnen door de stad te zwermen. Een vreemde stilte omhult de metropool. De kracht van hun hart, evenals hun persona, wordt actief wanneer ze worden aangevallen door een van deze schaduwen op een moment dat alle hoop lijkt te zijn vervlogen.

Met behulp van de kracht die hen is verleend, gaan ze op zoek naar de waarheid over het donkere uur en bereiden ze zich voor om hun lot tegemoet te gaan.

Belangrijkste kenmerken

-Geniet nu van Persona 3 Portable met volledig geremasterde beelden, meer vloeiende gameplay en levenskwaliteitfuncties zoals de mogelijkheid om verschillende moeilijkheidsgraden te kiezen en je voortgang sneller op te slaan. – Beklim de imposante toren van Tartarus, overwin machtige Shadows en duik in de geheimen van het Dark Hour – dit zijn enkele van de uitdagingen waarmee je te maken krijgt. Ervaar een heel academisch jaar boordevol spannende activiteiten op dagelijkse basis, terwijl je betekenisvolle connecties smeedt met een cast van unieke persoonlijkheden. interacties.

Kies tussen de Japanse of de Engelse voice-over.

Over Persona 4 Golden

Persona 4 Golden, een game met een wereldwijde reputatie, maakt gedurfde beweringen over zijn vermogen om levensveranderende, once-in-a-lifetime ervaringen te bieden, waaronder het aangaan van diepgaande vriendschappen met andere spelers.

Mensen geloven dat als je op een stormachtige nacht naar een televisiescherm kijkt, je ware liefde voor je zal verschijnen…

Deze eigenaardige mythe verspreidt zich uiteindelijk over het afgelegen dorp Inaba, het nieuwe huis van de hoofdpersoon, ongeveer tegelijkertijd met een reeks onopgeloste moorden. In hun zoektocht naar de waarheid ontdekken de hoofdrolspeler en zijn vrienden dat zij uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het ontsluiten van de poort naar een ander rijk.

Belangrijkste kenmerken

– Naarmate je dichter bij het ontdekken van de waarheid achter de seriemoorden komt, zul je onaardse kerkers moeten verkennen, verschrikkelijke Shadows moeten bevechten en de slechtste delen van jezelf onder ogen moeten zien.

– Verken de stad Inaba, neem deel aan een spannend academisch jaar, praat met mensen die jouw waarden delen en maak contacten die een leven lang meegaan.

– Nieuwe verbeteringen die de hele ervaring van het spel verbeteren, zoals verbeterde beelden en vloeiendheid, een selecteerbaar uitdagingsniveau en een optie voor snel opslaan –

Kies tussen de Japanse of de Engelse voice-over.

Zowel Persona 3 Portable als Persona 4 Golden zijn nu te koop in de Nintendo Switch Online Store.