Persona 3 Portable en Persona 4 Golden komen uit in Januari 2023

Persona 3 Portable en Persona 4 Golden komen uit in Januari 2023

Zowel Persona 3 Portable als Persona 4 Golden komen op een bepaalde datum uit op Nintendo Switch. Atlus zei dat beide RPG’s op 23 januari 2023 voor het systeem uitkomen.

Mensen spraken over het nieuws op sociale media. De officiële afbeelding hierboven toont alleen Xbox en pc, maar Switch zou de games op dezelfde dag moeten krijgen als Xbox en pc, net als Persona 5 Royal. Atlus heeft het in zijn tweet ook over “moderne platforms” in plaats van specifieke systemen te noemen.

Persona-spellen

Met Persona 5 Royal werden de Xbox- en pc-versies van de game voor het eerst bevestigd. Niet lang daarna toonde Atlus de Switch-versie. Persona 5 Royal komt op 21 oktober 2022 op alle moderne platforms tegelijk uit.

Persona 3 Portable en Persona 4 Golden komen ook voor het eerst beschikbaar op een Nintendo-systeem. Persona 4 is vooral een van de best beoordeelde RPG’s aller tijden.

De Nintendo Switch eShop bevat digitale exemplaren van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden. Persona 5 Royal is de enige van deze games die in de winkel verkrijgbaar zal zijn.

Ad