Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal bevestigd

Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal bevestigd

Atlus en Persona-fans met een Nintendo Switch hebben reden om blij te zijn, aangezien op de officiële Atlus-website is onthuld dat er een drietal iconische Persona-titels zal worden uitgebracht.

Persona 5 Royal wordt op 21 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. De aankondiging komt op het moment dat het bedrijf het 25-jarig jubileum van de beroemde Persona-serie markeert. De titels zijn ook toegankelijk op Xbox Game Pass, PlayStation 4 en pc.

video
play-rounded-fill

Persona 5 Royal

Als de hoofdpersoon gedwongen wordt te verhuizen naar een middelbare school in Tokio, krijgt hij een bizarre droom. “Je bent echt een gevangene van het lot.” Ruïne wacht op je in de nabije toekomst.” Met het doel van “rehabilitatie” boven hem hangend, moet hij de gedaante van een Phantom Thief aannemen om anderen te bevrijden van verwrongen verlangens. Persona 5 Royal keert terug met eerder uitgebrachte DLC in het hoofdspel!

Persona 4 Golden

Ze beweren dat als je op een regenachtige avond naar een televisiescherm kijkt, je soulmate zal komen… Dit bizarre gerucht verspreidt zich gestaag rond Inaba, het nieuwe huis van de hoofdpersoon, net als een reeks onverklaarbare moorden begint. Terwijl de hoofdpersoon en zijn kameraden de waarheid zoeken, ontgrendelen ze per ongeluk de poort naar een andere dimensie. Persona 4 Golden bevat nu voor het eerst tekst in het Frans, Italiaans, Duits en Spaans!

Persona 3 Portable

Zou je me vertrouwen als ik zei dat er een uur “verborgen” is tussen de ene dag en de andere? Het “Dark Hour” verwijst naar deze onbekende periode. Ongewone stilte overspoelt de stad, individuen veranderen in spookachtige doodskisten en buitenaardse beesten die bekend staan ​​als Shadows zwerm. Deze schaduwen vallen de hoofdpersoon op een nacht aan. Wanneer alle hoop vervlogen lijkt te zijn, wordt hun Persona, of kracht van het hart, gewekt. Persona 3 Portable heeft verbeterde beelden en, voor het eerst, tekst in het Frans, Italiaans, Duits en Spaans!

Ad