Persona 4 Arena Ultimax komt 17 Maart 2022

Persona 4 Arena Ultimax komt 17 Maart 2022

De pre-show van de Game Awards 2021 eindigde met een grote onthulling die je misschien zal verbazen. SEGA en Atlus hebben Persona 4 Arena Ultimax aangekondigd.

Persona 4 Arena Ultimax werd oorspronkelijk uitgebracht in 2014 op de Xbox 360, PlayStation 3 en arcade-machines in Japan. De game wordt op 17 maart 2022 uitgebracht op PlayStation 4, pc via Steam en de Nintendo Switch.

video

Over Persona 4 Arena Ultimax

The Midnight Channel is terug – en brutaler dan ooit! Neem het op tegen oude vrienden en vijanden in de P-1 CLIMAX en ervaar het spannende vervolg van het Persona 4 Golden-verhaal!

De inzet is Ultiem, de spanning is Maximaal, het gevecht is… de ULTIMAX! Ervaar het nieuwste deel van de geliefde Persona 4-serie met een spannende vechtvariant. Sluit je aan bij de helden terwijl ze vechten tegen een leger van schaduwen in de P-1 CLIMAX!

Belangrijkste kenmerken zijn:

  • Ultimax-versie – Bevat alle eerder uitgebrachte Persona 4 Arena Ultimax-content, inclusief het originele Persona 4 Arena-verhaal
  • Een uitgebreide selectie speelbare personages – Persona 3 fan-favorieten en “Shadow”-versies bieden een reeks vechtstijlen om uit te kiezen
  • Dubbele audio – Kies tussen Japans en Engels VO

Persona 4 Arena Ultimax komt op 17 maart 2022 naar Steam, PlayStation 4 en Nintendo Switch!

Ad