Persona 4 Arena Ultimax – Launch trailer

Persona 4 Arena Ultimax – Launch trailer

Persona 4 Arena Ultimax is op alle platforms uitgebracht door Atlus, en op basis van recente Steam-recensies lijkt de meerderheid van de gamers van het spel te genieten. De game is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor de lage prijs van £ 24,99. Als je een van de andere platforms bezit waarop de game onlangs is uitgebracht, moet je weten dat de PlayStation 4- en Steam-edities deze zomer een rollback-netcode krijgen.

Atlus heeft een lanceringstrailer uitgebracht voor Persona 4 Arena Ultimax.

video
play-rounded-fill

Over Persona 4 Arena Ultimax

De inzet is ongekend hoog, de spanning is ongekend hoog en de strijd is… de ULTIMAX! Het nieuwste deel in de populaire Persona 4-serie, met een spannende gevechtswending. In de P-1 CLIMAX sluit je je aan bij de helden terwijl ze vechten tegen een leger van schaduwen!

Hier volgen enkele van de belangrijkste functies van de game: – Ultimax-versie – Bevat al het eerder gepubliceerde Persona 4 Arena Ultimax-materiaal, inclusief de originele Persona 4 Arena-plot.

– Een grote cast van speelbare personages – Fanfavorieten en “Shadow”-versies van Persona 3 bieden een verscheidenheid aan gevechtstechnieken om uit te kiezen. – Dubbele audio – Kies tussen Japanse en Engelse VO.

Rollback Netcode wordt in de zomer van 2022 uitgebracht op PlayStation 4 en Steam.

Ad