Persona 4 Golden – Bijna 2 uur aan gameplay

Persona 4 Golden – Bijna 2 uur aan gameplay

De rollenspelvideogame Persona 4 Golden voor de Nintendo Switch van Atlus, die nog niet zo lang geleden is uitgebracht, wordt getoond in meer dan twee uur aan beeldmateriaal dat vriendelijk is geschonken door onze collega’s bij Handheld Players.

video
play-rounded-fill

Over Persona 4 Golden

Persona 4 Golden, een game met een wereldwijde reputatie, maakt gedurfde beweringen over zijn vermogen om levensveranderende, once-in-a-lifetime ervaringen te bieden, waaronder het aangaan van diepgaande vriendschappen met andere spelers.

Mensen geloven dat als je op een stormachtige nacht naar een televisiescherm kijkt, je ware liefde voor je zal verschijnen…

Deze eigenaardige mythe verspreidt zich uiteindelijk over het afgelegen dorp Inaba, het nieuwe huis van de hoofdrolspeler, ongeveer tegelijkertijd met een reeks onopgeloste moorden. In hun zoektocht naar de waarheid ontdekken de hoofdrolspeler en zijn vrienden dat zij uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het ontsluiten van de poort naar een ander rijk.

Belangrijkste functies

  • Naarmate je dichter bij het ontdekken van de waarheid achter de seriemoorden komt, ga je door kerkers die doen denken aan andere werelden, vecht je tegen gigantische Shadows en kom je oog in oog te staan ​​met de schimmige aspecten van jezelf.
  • Verken de stad Inaba, neem deel aan een spannend academisch jaar, praat met mensen die jouw waarden delen en maak contacten die een leven lang meegaan.
  • Nieuwe verbeteringen die de algehele ervaring van het spel verbeteren, zoals verbeterde beelden en vloeiendheid, een selecteerbaar uitdagingsniveau en een mechanisme voor snel opslaan: kies tussen de Japanse of de Engelse voice-over.

In de Nintendo Switch eShop biedt Atlus de digitale game Persona 4 Golden aan. Talen zoals Engels, Frans, Duits, Italiaans, Vereenvoudigd Chinees, Japans, Koreaans, Spaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees zijn allemaal inbegrepen.

Ad