Persona 4 Golden fysieke edities: de droom van een verzamelaar

Persona 4 Golden fysieke edities: de droom van een verzamelaar

Samenvatting:

Limited Run Games zal Persona 4 Golden-fans verrassen met fysieke edities voor Nintendo Switch. Ontdek de wereld van Yu Narukami en zijn vrienden terwijl we in de inhoud van de Grimoire- en Midnight Channel-edities duiken, samen met pre-orderdetails. Mis de kans niet om een ​​stuk van deze cultklassieker RPG te bezitten.


De droom van een verzamelaar

Persona 4 Golden wordt al lang gekoesterd door RPG-enthousiastelingen, en nu kunnen Nintendo Switch-bezitters genieten van de spanning van dit geliefde spel via de spannende fysieke edities van Limited Run Games. Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de verleidelijke wereld van Persona 4 Golden op de Nintendo Switch, de inhoud van de Grimoire- en Midnight Channel-edities, en hoe je je eigen stukje van de droom van deze verzamelaar kunt bemachtigen.

Details van de standaardversie

De reis begint met de Standard Edition. Deze editie, geprijsd voor een betaalbare $ 34,99 USD, biedt het basisspel in een fysieke cartridge voor je Nintendo Switch. Het is de perfecte keuze voor degenen die onderweg de magie van Persona 4 Golden willen ervaren. Deze editie zorgt ervoor dat je zelfs zonder de extra’s talloze uren aan gameplay en onvergetelijke momenten zult beleven.

Inhoud van de Grimoire-editie

Voor fans die op zoek zijn naar een meer meeslepende ervaring, presenteert Limited Run Games de Grimoire Edition. Deze editie kost $ 69,99 USD en biedt een schat aan extra’s. Binnenin vind je een Persona 4 Golden Slipcover die een vleugje elegantie aan je collectie toevoegt. De Grimoire Book Box herbergt het spel en zorgt ervoor dat het in onberispelijke staat blijft. Deze editie wordt compleet gemaakt met een SteelBook die even stevig als stijlvol is.

Extra’s van de Midnight Channel-editie

Voor de ultieme verzamelervaring wacht de Midnight Channel Edition op je. Deze editie, geprijsd op $ 199,99 USD, tilt je reis naar de wereld van Persona 4 Golden naar nieuwe hoogten. Het bevat een Lenticulaire Midnight Channel Box die een verbluffende visuele ervaring biedt. Met de officiële soundtrack kun je zelfs als je niet speelt, genieten van de gedenkwaardige deuntjes van de game.

Maar er is meer: ​​de premium ruilkaartenset, Yu Narukami’s bril en displaystandaard, All Out Attack 3D Shadow Box, metalen Teddie-beeldje, Persona 4 Golden Ending Photo, Midnight Channel Pin en een individueel genummerd certificaat van echtheid maken dit editie een must-have voor die-hard fans.

Pre-orderinformatie

De pre-orders voor deze ongelooflijke edities openen op 27 oktober 2023 om 10.00 uur ET. Markeer uw agenda en zet uw wekker, want deze edities zullen snel uitverkocht zijn. Mis uw kans niet om het verzamelobject te bemachtigen dat bij uw smaak past.

Conclusie

Persona 4 Golden op de Nintendo Switch is een ervaring die het waard is om te koesteren, en Limited Run Games heeft het nog specialer gemaakt met hun fysieke edities. Of je nu kiest voor de Standard Edition, Grimoire Edition of helemaal uit de kast gaat met de Midnight Channel Edition, er staat je iets te wachten. Deze verzamelobjecten verbeteren niet alleen je game-ervaring, maar zorgen ook voor een tastbare verbinding met de wereld van Persona 4 Golden.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat is Persona 4 Golden?
  • Persona 4 Golden is een verbeterde versie van de populaire RPG, Persona 4, oorspronkelijk uitgebracht voor de PlayStation Vita en later voor pc. Het volgt het verhaal van een groep middelbare scholieren die een mysterie moeten ontrafelen over een reeks moorden in hun stad.
 • 2. Waarom zou ik de fysieke edities voor Nintendo Switch overwegen?
  • De fysieke edities van Limited Run Games bieden exclusieve verzamelobjecten en een tastbare connectie met de game. Ze zijn perfect voor fans die hun game-ervaring willen verbeteren en een stukje Persona 4 Golden-geschiedenis willen bezitten.
 • 3. Wanneer gaan de voorbestellingen open?
  • Pre-orders voor de fysieke edities van Persona 4 Golden voor Nintendo Switch zijn geopend op 27 oktober 2023 om 10.00 uur ET.
 • 4. Kan ik alle drie de edities in één keer vooraf bestellen?
  • Ja, je kunt elk van de drie edities afzonderlijk vooraf bestellen of kiezen voor meerdere edities als je wilt genieten van verschillende aspecten van de verzamelobjecten.
 • 5. Is de inhoud van de edities Grimoire en Midnight Channel exclusief?
  • Ja, de inhoud van de edities Grimoire en Midnight Channel, zoals de Slipcover, SteelBook en verzamelobjecten, is exclusief voor deze edities en kan niet elders worden verkregen.