Persona 5 Royal – Versie 1.02 patch notes

Persona 5 Royal – Versie 1.02 patch notes

Atlus stelt momenteel een nieuwe update beschikbaar voor de role-playing game (RPG) Persona 5 Royal voor de Nintendo Switch. Met deze update zit de RPG nu op versie 1.02. De game heeft met deze patch een kleine update gekregen.

Versie 1.02 patch-opmerkingen

Deze revisie biedt oplossingen voor twee verschillende problemen. Hoewel geen van beide een significant effect heeft op hoe het spel wordt gespeeld, zijn het beide problemen die moeten worden opgelost.

Het probleem waarbij het scherm donker wordt terwijl de game wordt gespeeld, is opgelost.

We hebben een probleem in het netwerk opgelost dat zich onder bepaalde omstandigheden voordeed.

Na een groot aantal verzoeken van fans werd uiteindelijk in oktober vorig jaar de game Persona 5 Royal uitgebracht op het Nintendo-platform. De originele game is uitgebracht in 2016 (in Japan) en 2017 (elders), terwijl de Royal-versie pas in 2019 te zien zal zijn (in ieder geval nog niet) (in Japan, 2020 in het westen).

Over Persona 5 Royal

Zet het masker op en begeleid de Phantom Thieves of Hearts terwijl ze spectaculaire overvallen plegen, de hersenen van de oneerlijken binnendringen en hen dwingen hun gedrag te veranderen!

In deze ultieme versie van het rollenspel Persona 5 Royal, dat ook een enorme schat aan downloadbaar materiaal bevat, ben je misschien klaar voor de RPG-ervaring die meerdere prijzen heeft gewonnen.

De hoofdpersoon beleeft een eigenaardige droom nadat hij tegen zijn zin naar een middelbare school in Tokio is gestuurd. “Je bent, in elke betekenis van het woord, een gevangene van het lot. Je stevent af op een ramp in de niet al te verre toekomst.” Naarmate het doel van “rehabilitatie” dichterbij komt, wordt hij gedwongen om de persona van een Phantom Thief aan te nemen om de mensen om hem heen te beschermen tegen ongezonde neigingen.

Hier volgen enkele van de belangrijkste kenmerken van het spel:

  • Verken Tokyo, ontgrendel persona’s, personaliseer je eigen Thieves Den, ervaar vele mogelijke eindes en meer
  • In de definitieve editie van Persona 5 Royal krijg je de kans om de grootste Phantom Thief te worden, normen te trotseren, de kracht die in je zit te ontdekken en te vechten voor gerechtigheid.
  • Bevat ongeveer 40 stukjes downloadbaar materiaal dat in het verleden beschikbaar is gesteld -Biedt een keuze tussen Japanse en Engelse voice-overs

Op de Nintendo Switch kun je nu de Persona 5 Royal-versie spelen. Houd er rekening mee dat er in de zeer nabije toekomst nog meer Persona-content naar de Nintendo Switch komt.

Ad