Persona 5 Scramble – Achter de schermen @ Koei Tecmo

Persona 5 Scramble – Achter de schermen @ Koei Tecmo

Atlus heeft een nieuwe video gedeeld met de ontwikkelaars van Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers.

Morgana, mascotte voor de Persona-serie, infiltreert in het geheim Koei Tecmo-kantoren om meer te weten te komen over de ontwikkeling van de game.

video

Over Persona 5 Scramble

Picaresque Juvenile RPG “Persona 5 (P5)” heeft wereldwijd meer dan 2,7 miljoen gameverkopen gewonnen en talloze gameprijzen gewonnen. Verschillende media-ontwikkelingen zoals tv-animatie, muziek live, podium en manga worden ook uitgevoerd en P5, dat zich blijft uitbreiden, zal een actie-RPG zijn waar de fans lang op hebben gewacht!

Persona 5 Scramble is een crossover tussen Koei Tecmo’s hack en slash Dynasty Warriors-serie en Atlus’s turn-based rollenspel Persona-serie. Als gevolg hiervan bevat het gameplay-elementen van beide, zoals de realtime actiegevechten van de eerste met het turn-based Persona-gevechtsaspect van de laatste.

De game speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen van Persona 5 af en volgt Joker en de rest van de Phantom Thieves of Hearts terwijl ze eindigen in een mysterieuze versie van Tokio vol met bovennatuurlijke vijanden.

Ad