Persona 5 Scramble – Engelse versie vermeld voor begin 2021

Persona 5 Scramble – Engelse versie vermeld voor begin 2021

Maanden geleden was er gerommel van een westerse release voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers dankzij Koei Tecmo.

En hoewel een releasedatum nog niet officieel is aangekondigd, zijn verschillende Aziatische retailers begonnen met het publiceren van lijsten die suggereren dat deze binnenkort zou kunnen aankomen.

Een van hen, de Indonesische retailer PS Enterprise, beweerde op Facebook dat hun leveranciers hun vertelden dat de game volgend jaar in Zuidoost-Azië aankomt. Ook Singaporese retailers Toy or Game en Qisahn hebben lijsten gepubliceerd waarin staat dat de Engelse versie ergens in het eerste kwartaal van 2021 zal aankomen.

(nog) Geen bevestiging

Zonder enige officiële bevestiging van Koei Tecmo zouden we adviseren om deze aanbiedingen met een korreltje zout te nemen. Vermeldingen kunnen namelijk verkeerd, nep zijn of gewoon te veel publiciteit krijgen.

Over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Het vervolg op de internationale hit Persona 5 (3,2 miljoen exemplaren wereldwijd) is nu beschikbaar als de eerste actie-RPG van de serie! Met een geheel nieuw verhaal dat een half jaar na de gebeurtenissen van P5 is opgezet!

Na de gebeurtenissen van P5 komen de Phantom Thieves of Hearts opnieuw samen tijdens hun zomervakantie om het mysterie op te lossen achter nieuwe gevallen van hartverandering die overal in Japan voorkomen!

Persona 5 is nu een actie-RPG!

Het nieuwe actie-vechtsysteem maakt het nog gemakkelijker om vijandige zwakke punten te raken om een ​​1 More of All-Out Attack te activeren, waar fans van zijn gaan houden!

Je kunt Baton Pass zelfs gebruiken om als andere personages te spelen!

In de nieuw geïntroduceerde Jails kun je op elk moment de besturing tussen personages wisselen! Speel het spel in stijl uit door verschillende karakters in unieke situaties te gebruiken!