Persona 5 Scramble Joker Trailer

Persona 5 Scramble Joker Trailer

Atlus heeft een trailer voor personage-introductie geüpload voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers in Japan. De trailer stelt ons voor aan Joker, de hoofdrolspeler van Persona 5.

video
play-rounded-fill

Over Joker

Ren Amamiya (AKA The Phantom, codenaam Joker), is de hoofdrolspeler en het personage van de videogame Persona 5. Hij is een rebelse tienerjongen die werd veroordeeld tot een jaar voorwaardelijk nadat hij valselijk werd beschuldigd van het mishandelen van een man en de leider van de Phantom Dieven of Hearts.

Hij wordt geuit door Jun Fukuyama in de Japanse versie en Xander Mobus in de Engelse versie.

Ren heeft golvend onverzorgd zwart haar en donkergrijze ogen. Voor de meeste van zijn burgerkleding draagt hij een zwarte bril. Terwijl hij zijn bril draagt, ziet hij eruit als een gewone jongen. Wanneer zijn bril echter wordt verwijderd, stralen zijn ogen een intense blik uit.

Omdat hij zijn bril niet draagt tijdens zijn eerste ontmoeting met Masayoshi Shido, de vuurwerkscène of het einde, is het onwaarschijnlijk dat ze nodig zijn voor zichtcorrectie en dat het een nep-bril is die hij heeft aangenomen als onderdeel van zijn publieke persoonlijkheid zichzelf bescheidener laten lijken tijdens zijn proeftijd