Persona 5 Scramble – Makoto Nijima Trailer

Persona 5 Scramble – Makoto Nijima Trailer

Atlus heeft een nieuwe personage trailer gedeeld voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers in Japan. De nieuwe trailer richt zich op Makoto Nijima.

video

Over Makoto Niijima

Ze is een van de hoofdpersonen van het spel Persona 5.

Makoto Niijima is een derdejaars honours student aan Shujin Academy, evenals de voorzitter van de studentenraad van de school. Nadat de incidenten met betrekking tot leraar Kamoshida en de Phantom Thieves plaatsvonden, vroeg de directeur van de school Makoto om verdachte studenten te onderzoeken.

Haar onderzoek leidde tot de ontdekking van Ren Amamiya en zijn groep, die inderdaad verwant waren aan de Phantom Thieves. Vanwege haar idealen van rechtvaardigheid, die ze van haar overleden vader leerde, chanteerde Makoto Ren zodat hij en zijn groep de Shibuya-maffia konden uitschakelen, die verschillende studenten uit Shujin bedreigde.

Gezien haar problemen met haar oudere zus, de beroemde officier van justitie Sae Niijima, voelde Makoto de noodzaak om de Phantom Thieves te helpen de leider van de maffia te ontmaskeren, waardoor de hele groep werd gechanteerd om miljoenen yen aan de maffia te betalen. Na kennis te hebben gemaakt met de Metaverse en het vermogen om de harten van mensen te veranderen, trad Makoto toe tot de Phantom Thieves als hun strateeg.

Ad