Persona 5 Scramble – Morgana Trailer

Persona 5 Scramble – Morgana Trailer

Atlus deelde een nieuwe personage trailer voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers in Japan. De nieuwste trailer toont Morgana, de mascotte van de Persona-serie.

video
play-rounded-fill

Over Morgana

Morgana is een speelbaar personage uit Persona 5. Hij is lid en bevelhebber van de Phantom Thieves of Hearts.

In de Metaverse is Morgana een antropomorfe en tweevoetige smokingkat met een grote bolvormige kop. Zijn vacht is overwegend zwart, met uitzondering van zijn ledematen en staart, die ook wit lijken. De onderste helft van zijn gezicht is ook wit.

Morgana draagt ​​een masker dat het grootste deel van zijn gezicht bedekt (dat van achteren kan worden losgeknoopt) met elliptische ogen die bestaan ​​uit witte sclera, blauwe irissen en zwarte pupillen. Zijn buitenoren zijn zwart met witte binnenoren. Bovendien heeft hij een gele sjaal om zijn nek en een handige riem om zijn heupen, met twee gouden knopen en twee tassen.

In de echte wereld behoudt Morgana de anatomie van een normale volwassen huiskat. De bontjas op zijn lichaam blijft hetzelfde. Zijn hoofd is niet langer bedekt met een masker en is overwegend zwart met uitzondering van zijn snuit, die wit is. Zijn blauwe irissen bedekken nu zijn hele ogen en verbergen zijn sclera. Hij draagt ​​een gele kraag in plaats van zijn sjaal en draagt ​​niet langer een riem.

Ad