Persona 5 Scramble – Personage Trailer Zenkichi Hasegawa

Persona 5 Scramble – Personage Trailer Zenkichi Hasegawa

Atlus publiceerde een nieuwe karaktertrailer voor Zenkichi Hasegawa, een van de nieuwe gezichten die werd geïntroduceerd in Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers.

Zenkichi Hasegawa wordt geïntroduceerd als een onderzoeker die de Phantom Thieves onderzoekt, die hen waarschuwt voor een bevel voor hun arrestatie en hen de kans geeft om de zaak zelf te onderzoeken.

video

Over Zenkichi Hasegawa

Zenkichi heeft ook zijn eigen geheime identiteit met de codenaam “Wolf”, evenals zijn eigen personage genaamd “” Valjean “. Als Wolf hanteert Zenkichi een langzwaard en dubbele pistolen, terwijl zijn persona gespecialiseerd is in het ondersteunen van bondgenoten met pistoolvaardigheden en almachtige vaardigheden.

Over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

De Phantom Thieves ontmoeten elkaar tijdens de zomervakantie en raken verstrikt in een ander incident. Mysterieuze zaak begint overal in Japan te gebeuren, en paleizen de cognitieve wereld van verwrongen volwassenen zijn teruggekeerd. De Phantom Thieves springen terug in actie om de zaak op te lossen.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers komt op 20 februari uit voor Switch in Japan, met een demo die momenteel beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop.

Ad