Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers info op 24 Oktober

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers info op 24 Oktober

Atlus heeft enkele maanden geleden formeel Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers aangekondigd voor de Nintendo Switch.

De uitgever bevestigde dat het meer details over de game op 24 oktober 2019 zal onthullen – eraan toevoegend dat de aankondiging precies om 12:00 JST zal plaatsvinden (dat is 23 oktober 2019, 20:00 PST).

Over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Persona 5 Scramble The Phantom Strikers is de eerste Persona-actie-RPG. We zouden waarschijnlijk een nieuwe trailer moeten kopen die enkele van de speelbare personages laat zien, hoe ver het in ‘Persona 5 Musou’-gebied is qua gameplay, gezien Omega Force zich ontwikkelt, en op zijn minst een schatting van de releasedatum.

video
play-rounded-fill

Wat is er nieuw?

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers ”wordt ontwikkeld door Atlus en Omega Force, de Koei Tecmo-studio die eerder aan de” Warriors “-games werkte. Het is een verbeterde versie van de 2016 RPG-game waarin een nieuw partijlid wordt toegevoegd en sociale elementen en stadsverkenning worden uitgebreid.

Nieuwe krachtige monsters genaamd “Evil Spirits” zijn ook toegevoegd. De Velvet Room zal momenteel ook nieuwe functies hebben die nog niet bekend zijn gemaakt, en paleizen zullen nieuwe schatten krijgen. De game heeft ook een nieuw begin- en eindnummer en nieuwe voiced tracks van Shoji Meguro en gezongen door Lyn.

Een nieuw “dagelijks leven assist-systeem” werd ook toegevoegd om het spel aangenamer te maken. De verschillende functies die in de screenshot worden getoond, waren echter nog niet gedetailleerd.